Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ott hagyná a családját értem? Biztost a bizonytalanert?
Már az első perctől kezdve valami történt velem mióta ismerem. De én úgy érzem hogy vele is. Van egy gyereke, és egy élettársa akit állítólag nem szeret, és csak a gyerek miatt van vele, meg addig jó ő amíg nincs más. Nem tudom hogy igaz e.
De biztos hogy már megcsalta egy párszor akar egyejszakasba akár kisebb kalandokba, de az a nő mégse hagyja ott.
Biztos helye van , mert tudja hogy akármit tesz úgyse hagyja ott az a nő.
Beszélgettünk, és láttam rajta hogy fel lépni mert ő tudja nagyon jól hogy velem nem tehetné meg azt amit az élettársával.
Mert én nem tőle függök, még fiatal vagyok, találhatok mást stb. De az a nő egesz nap otthon van, tudja hogy úgyse hagyja ott egy másikért, és úgy is mindent el nez neki mert tőle függ, ha nem tetszik el lehet menni. Biztos hogy így van vele.
Egy szemetláda tudom jól, de valami történt köztünk. Érzem hogy nekem ő kell.... És ő is érzi meg mondta is hogy neki en kellek.
Zavarban van mikor ott vagyok mellette, én ugyanúgy.
Meg nem történt semmi csókon kívül.
Szerintetek?
"Beszélgettünk, és láttam rajta hogy fel lépni mert ő tudja nagyon jól hogy velem nem tehetné meg azt amit az élettársával."
Akkor tudod jól , hogy veled is simán megtenné és ennek ellenére te így is akarod ? De szerintem veled is simán megteszi. Ő is ugyanúgy találhat másik ilyen idiótát mint te , ahogy te is találtál egy ilyen férget mint ő.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!