Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Szerintetek ott hagyná a családját értem? Biztost a bizonytalanert?
Már az első perctől kezdve valami történt velem mióta ismerem. De én úgy érzem hogy vele is. Van egy gyereke, és egy élettársa akit állítólag nem szeret, és csak a gyerek miatt van vele, meg addig jó ő amíg nincs más. Nem tudom hogy igaz e.
De biztos hogy már megcsalta egy párszor akar egyejszakasba akár kisebb kalandokba, de az a nő mégse hagyja ott.
Biztos helye van , mert tudja hogy akármit tesz úgyse hagyja ott az a nő.
Beszélgettünk, és láttam rajta hogy fel lépni mert ő tudja nagyon jól hogy velem nem tehetné meg azt amit az élettársával.
Mert én nem tőle függök, még fiatal vagyok, találhatok mást stb. De az a nő egesz nap otthon van, tudja hogy úgyse hagyja ott egy másikért, és úgy is mindent el nez neki mert tőle függ, ha nem tetszik el lehet menni. Biztos hogy így van vele.
Egy szemetláda tudom jól, de valami történt köztünk. Érzem hogy nekem ő kell.... És ő is érzi meg mondta is hogy neki en kellek.
Zavarban van mikor ott vagyok mellette, én ugyanúgy.
Meg nem történt semmi csókon kívül.
Szerintetek?
Köszönöm a normális válaszokat!!
De nem vagyok ri***c.
Tudjátok, ha majd szerelmesek lesztek valakibe úgy mint én ebbe az emberbe megfogtok érteni es nem azt fogjátok mondani hogy elveszem a gyerejtol az apját meg ilyenek. Az ő kapcsolatuk már így is sz*ar. Akkor miért ne adnék egy esélyt ennek a fiúnak és miert ne hihetném azt hogy otthagyja?
Nem szereti. Szenved mert nem engedi sehova és teljesen jelentéktelennek érzi már magát. Lépni akár csak nem mer mert úgy van vele hogy legalább addig vele van a gyereke.
Kívánom nektek hogy ne kerüljetek ilyen helyzetbe és bár nemelyikotok mindennek elhordott engem én nem mondok rátok semmi rosszat hiszen az emberekkel nagyon csúnya dolgok is történnek.
Kérdező!
Kívàncsi lennék, ha mellőled lépne le, gyerekkel vagy anélkül...akkor is ennyire empatikus lennél?? Gyanítom nem, úgyhogy igyàl egy langyos tejcsit, vedd fel a pizsamàdat és aludjàl! Apropó! Ha esetleg otthagyja a nőt, de a gyerek vele marad, az is tetszene?? Nem ketteseben lenne program hanem hàrmasban, akkor lenne szex ha alszik a gyerek. Gyanítom ez nem tetszene. Na pl.ebben különbözik a làny a nőtől.
Na jó, nem akartam hozzászólni ehhez a kérdéshez, mert a hozzad hasonló libák csak felidegesitenek, hogy ennyire semmi sem szent, sajnos kezdek hozzászokni, DE! Ha már jossz itt a "Majdha ti is ennyire szerelmesek lesztek blabla", akkor hadd sugjam meg neked, hogy velem is történt hasonló 2 éve. És bolondultam érte, sőt jobbat is mondok, mai napig sokszor eszembejut és ha meglátom, akkor a szívem gyorsabban ver meg mindig..
Közel 20 evvel idősebb nős. Egyszer már elvált, előző házasságából van 2 nagy lánya (16,19). Folyamatosan bámult, szemezett, mosolygott, incselkedett.. Aztán el kezdtünk beszélgetni, egyre többet mindenről.. Jó volt vele beszélgetni és én idővel éreztem h beleszerettem. Mindig csak rá gondoltam, alig vártam h láthassam. Ő konkrétan rá is kérdezett, hogy nem lehetne-e köztünk több. Persze szerettem volna, de tudtam hogy nős, úgyhogy ha már benne nem volt gerinc, bennem volt. (És amúgy is tudom, hogy ő csak szexre gondolt, hogy néha járnunk össze..) Soha nem történt köztünk semmi, egy csók se. Mert bár lehetőség volt rá és mondom totál oda voltam érte, nem tettem meg, mert nincs jogom más házasságába belemaszni. Úgyhogy ne add elő itt magad, én pontosan tudom milyen ez a helyzet és szerintem sokan mások is, de ez még nem jogosít fel szétcs*eszni más kapcsolatát. Nyilván nagyon szar a viszonyuk, egyértelmű, mind ezt mondja, hogy megkaphasson.. Ha annyira Huu de rossz lenne, akkor már nem lenne vele, csak így jobban hangzik. Ja és így h neki ott a gyerek és az élettársa és képes a nőt igyis megcsalni, gondolod majd pont téged nem csalna meg, mint a szar? Jajj, ne áltasd magad!
Keresd független férfit és ne másét akard gerinctelen módon elvenni!!
Szerintem dugasd meg magad vele, ha már annyira szerelmes vagy. Az lenne a legjobb.
Az itt írók többségére úgysem fogsz hallgatni. Pedig jóval bölcsebbek és tapasztaltabbak a válaszaik alapján, mint te. Ugyanis valószínűleg nem tapasztalat nélkül beszélnek, és voltak már szerelmesek.
Ezer és egy ilyen naiv kislánykával találkoztam már, akinek a fejét elcsavarta egy hasonló manus, aki előadja a világfájdalmat, megjátssza a szerelmet, de nem hagyja ott a családját a fiatal 3,14csáért.
Csak egy fiatalabb szűkebb lyuk kell neki, akit felpróbálás után kidobhat.
És nem, ezeket nem azért írtam, mert b*nkó vagyok, vagy mert ellene vagyok az igazán őszinte mindent elsöprő és fantasztikusnak ígérkező szerelmeteknek. Hanem tapasztalatból, mert mint írtam, ezer és egy ilyet láttam már, és mindenhol ugyanaz volt a recept és az egész lefolyása. Ahogy nálad is.
Az okos ember más hibájából tanul, a h*lye meg a sajátjából. Az a gyanúm, hogy inkább utóbbi leszel.
Mindenesetre sok sikert!
Kėrdező,a pasi is görėny, de egyik sem tudna fėlredugni, ha nem lennėnek olyan nők, mint te.
Engem megcsalt a fėrjem, ki is dobtam, együtt van a lotyôval(mert az ilyen nő az), s ahogy a 18-as hozzåszôlô is īrta, a csaj fėltėkeny råm.Ha jön a mėg fėrjem a gyerekhez, akkor fotôkat küld magårôl a nő, felhīvja a fėrjemet stb.Szånalmas a liba.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!