Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Feladnál mindent egy bizonytal...

Feladnál mindent egy bizonytalanért?

Figyelt kérdés

17 éves voltam mikor megismertem a férjem, sajnos még a sulit sem fejeztembe és 18 évesen már férjhez mentem. Soha életemben nem dolgoztam, mindig mindenem megvolt. Talán nem hiszik el, de szerelmes voltam a férjembe és nem a pénzébe, persze boldog voltam hogy van az is. Egy valami volt csak ami bántott, hogy nem akart gyereket. Most 35 éves vagyok ő 45 éves és 2 éve megromlott a kapcsolatunk, mert a megállapodásunk ellenére én sokszor emlegettem hogy beszéljük át, gondolja át a "gyerek témát". Az utobbi 2 évben, talán a viták miatt sokat volt távol, külföldön. Alig beszéltünk, csak akkor ha nagyon fontos volt.

Én 1 éve megismertem valakit, szerelmes lettem, és nem tudom a férfibe lettem e szerelmes vagy csak az életbe amit mellette képzelek el (gyerek(ek), békesség, nyugalom)

Nem tudom mit tegyek és nincs senki akivel beszélhetnék erről, nagyon nehéz.

A férjem, talán megérezte, hogy baj van mert a mult heten azzal jött haza hogy költözünk az USAba, sokszor jártunk mert a munkája oda köti.

Itt szeretne eladni mindent és végleg oda költözni.

Félek itt maradni, mert ha (nevezzük így, bár több annál) a szeretőmmel maradok és elmúlik a rózsaszínköd a hétköznapok próblémái szétválasztanának minket. Én iskola és tapastalat nélkül nem tudnék dolgozni csak a minimálbérrért, de úgy láttom neki tetszik hogy van pénzem szorakozni étterembe nyaralni járunk .... és mindent én fizetek ( igen a férjem pénzéből , ez nekem is minden alkalommal eszebe jut)

Azt mondja nekik ez mind nem számítanak de alig érünk haza már tervezi a következő programot...

Szeretne gyereket is, de azt is hogy álljak ki magamért a vállásnál!!

Na ez az ami nekem nem menne, ha vállok akkor csak is úgy hogy semmit nem kérnék, hiszen semmiért nem dolgoztam meg... amíg együtt éltünk mindent megkaptam... a lehetőséget a tanulásra is, de nem éltem vele és vagyok ezért a helyzetért a saját helyzetemért a hibás.

Szerettem volna rendbe hoznni, néha mindig elgondolkozom rajta hogy meg kellene probálni rendbe hozni a házasságom de a gyerek ... annyira szeretnék legalább egy pici babát hogy bármire képes lennék érte. De azt nem szeretném, hogy esetleg éhezzen, fázzon ... hogy egyedül maradok és miattam nei kelljen szenvednie.

2018. febr. 9. 19:16
1 2 3 4
 1/31 anonim ***** válasza:
100%
Pesig nem úgy néz ki a dolog, hogy annak a gyermeknek stabil anyagi háttere lenne, azaz nem tudnád biztosítani azt a minimális életkörülményt, amire szüksége lenne. Tegyük fel, hogy a pasi, akivel ismerkedsz, nem lesz olyan, mint amilyennek tűnt és egyedül maradsz. Tapasztalat nélkül nettó 120K-nál többet biztos, hogy nem fogsz keresni, és ez nagyon optimális fizetés. Ebből te magadat is alig tartanád fenn, ha albérletet kell fizetned, nemhogy egy gyereket.
2018. febr. 9. 19:32
 2/31 anonim ***** válasza:
95%

Tiszta sor, hogy a szeretőd kihasznál. Nem hiszed?

Legközelebb mondd meg neki, hogy őt választod, hozzá fogsz költözni. Egyelőre nincs munkád, és a vagyonmegosztás évekig is elhúzódhat, de szereted. Mit szól?

Aztán fel fog nyílni a szemed, hogy mennyit érsz neki.

A férjed minden szempontból jobb választás. Nem csak anyagilag.

Viszont ott a másik oldal: mennyire akarsz gyereket? 35 évesen a nulláról indulva az életben mit tudsz megadni egy gyereknek? Igazából jelenleg apajelöltet se tudsz felmutatni, mert a szeretőd nem alkalmas erre. Mire találsz valakit, ismerkedtek, összeköltöztök, stb: ott vagy majdnem 40 évesen. Kifutottál az időből. És azt még bele se vettem, hogy minimálbéren hogy jutsz oda egzisztenciálisan, hogy tudsz is gyereket vállalni. Leszel addigra 45 is.

Ez az a tipikus jól kitoltál magaddal.

2018. febr. 9. 19:37
 3/31 anonim ***** válasza:
95%
Egyszerű a dolog, beszéld meg a férjeddel. Ezt nem lehet ennyivel letudni, egyértelmű, hogy jelenleg teljesen más céljaitok vannak. Valószínűleg vita lesz belőle, valószínűleg nehéz lesz, de valakinek engednie kell - vagy neked, lemondasz a gyerekvállalásról és nem őrlődsz tovább, mellette maradsz, vagy neki és bevállalja a gyereket. Egyébként esetben meg válás.
2018. febr. 9. 19:40
 4/31 anonim ***** válasza:
81%
Nem akarok a gyerek helyében lenni.
2018. febr. 9. 19:47
 5/31 anonim ***** válasza:
20%
Csináld azt, mint minden más nő. Szülj gyereket, követeld a gyerektartást és menj el minimálbérért dolgozni.
2018. febr. 9. 19:49
 6/31 A kérdező kommentje:

Már kismillioszor beszéltünk róla, sajnos nem jutottunk előre. Ő nem szeretne babát, én igen és egyre jobban.

Az utobbi két évben sokat veszekedtünk, eltávolodtunk egymástól de válni nem szeretne, neki így is jó hogy szinte 0 kapcsolat és kommunikáció van köztünk.

Az új kapcsolatom,hát igen, elég bonyolult. Azt mondja menjek, élljek vele (albérletben él) és segít. DE! Ne hagyjam magam a válásnál! Az ő fejében nincs olyan lehetőség, hogy semmit sem kapok, mert szerinte olyan nincs! Én meg tudom, ismerem őt is és magamat is, hogy van ilyen, nagyon is.

Nagyon okos férfi, neh véletlenül tart ott ahol

És ha én hagyon el, nem fogok semmit kapni, én nmeg nem harcolok semmiért, mert szégyenlem magam, hogy megcsaltam és azért sem mert nem érzem úgy hogy bármi is járna nekem. Nem tudom mi lenne ha úgy alakulna hogy tényleg nem marad semmim, akkor is velem lenne?

Ha őt nem ismerem meg talán idővel elmult volna ez a gyereket akarok - érzés, de vele napról napra csak erös

ődik.

2018. febr. 9. 19:55
 7/31 anonim ***** válasza:
70%
Miért kell az első szembe jövőhöz hozzá menni? Szamárhoz ló helyett, utána meg csalni lovakkal,pf,tipukus házasság előtt bün szexelni,de otthonrol menekülni kell, jó lesz ugrodeszkának az első aki szembejön.. Én sajnos igy mentem alkoholistához a családi minta alapján,csöbör vödör esete,de volt eszem, berekattam a gyerek ellen eszközt,azután mikor elég volt a nyelés,ütlegelés,megcsalás pénz lenyulás, elváltam,semmi se kelett örültem h megszabadulok,uj férjem melett védekező eszközt kivetettem. Saját börömön tapasztaltam h miért nem kell házasságba menekülni . Amugy a férjed nem árult zsákba cicát nem akart gyereket de te hozzá mentél, most meg gyereket akarsz? Az ilyet nem értem.
2018. febr. 9. 19:59
 8/31 anonim ***** válasza:
90%
Naiv vagy, ha nem veszed észre, hogy mindketten kihasználnak.
2018. febr. 9. 20:01
 9/31 A kérdező kommentje:
Mindg akartam de 18 évesen azt hittem nagyon sok időnk van még és majd később ő is akarni fog ...
2018. febr. 9. 20:01
 10/31 anonim ***** válasza:
91%
Ajaj. Nem lesz semmid - csak egy gyereked és egy pénzed után vágyó férfi.. Sajnos szerintem is kifutottál az időből, nem megy ez már.. Nem tudsz valahogy gyerekkel foglalkozni? - elvégezni valamit gyerekgondozóit..
2018. febr. 9. 20:03
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!