Volt már olyan, aki feladta a biztos - de boldogtalan, unalmas - kapcsolatát, házasságát egy újért, bizonytalanért, de izgalmasért? Mi lett a vége?
Az én férjem jó ember a maga módján,csak rém unalmas volt..Egyszerűen semmit nem csináltunk,és a 8 év házasság alatt a munka,és az hogy otthon lehet bőven kielégítette.Nem vágyott többre,és szerinte nekem is jó volt így..
Úgy képzeljétek el,hogy én például 2001-ben még azt sem tudtam,hogy néz ki egy mobil telefon.Ugyanis a férjem szerint erre nincs szükség..Sehová nem mentünk..Ezért egy nap összepakoltam,és úgy döntöttem,hogy kilépek a házasságból.A válóperünk nagyon gyorsan,és teljes egyetértésben lezajlott.1 hónappal a válóperem után megismerkedtem egy 8 évvel fiatalabb sráccal,akivel fülig szerelmesek lettünk,majd 1 hónapra rá férjhez is mentem hozzá..Az életem azóta pörgős,vidám,és olyan helyekre elvitt amit álmomban sem gondoltam.Nemsokára lesz a 10 éves házassági évfordulónk.
Én soha nem bántam meg a döntésemet..
Szia
Elváltam mert 24 évesen 70-nek éreztem magam a volt férjemmel, majd a bizonytalannak tűnő új kapcsolatnak házasság és 2 gyerek és még mindig hatalmas szerelem lett a vége :)
èn ott hagytam a erjemet több okból de leginkabb azért mert boldogtalan voltam vele, egy másikért. De a döntést úgy hoztam ha a másikkal nem müködik a kapcsolat akkor sem mennék vissza a volt férjemhez.
Azóta a másikkal már több mint 3 éve együtt élünk és van egy kislányunk. boldogok vagyunk.
Hajlamosak a nők úgy gondolkodni, hogy aki jó, az egyben unalmas is. Ha izgalmakra vágynak, sokan meg is kapják azt, de nem egészen úgy, ahogy elgondolták.
Nekem férfiként nem jött be ez a típusú váltás, nagy pofára esés lett a vége, és végül visszataláltam az eredeti unalmasnak kikiáltott édes párocskámhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!