Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Egyéb kérdések » Volt már olyan, aki feladta a...

Volt már olyan, aki feladta a biztos - de boldogtalan, unalmas - kapcsolatát, házasságát egy újért, bizonytalanért, de izgalmasért? Mi lett a vége?

Figyelt kérdés
2010. okt. 24. 20:55
1 2
 11/17 anonim ***** válasza:
82%

Kérdező, te is ezen dilemázol? Én is épp ilyen helyzetben vagyok és baromira nem tudom mit kéne tennem...

23/L

2010. okt. 24. 21:40
 12/17 anonim ***** válasza:
100%

Szerintem ez egyszerűen úgy néz ki, hogy akibe szerelmes vagy, az nem unalmas - de akit nem szeretsz igazán, csak "rábeszélted magad", azzal nagyon gyorsan minden bajod lesz.

29/N

2010. okt. 24. 21:45
 13/17 anonim ***** válasza:
100%
Nagyon sokan úgy vannak ezzel hogy a párjukra kenik a kapcsolat minden gondját-baját mert az egyszerűbb. Könnyű azt mondani hogy a párunk volt aki beleszart mindenbe, aki unalmas volt, ilyen volt, olyan volt miközben magunk sem tettünk egy mozdítást sem hogy jobb legyen. Egyszerűbb a régi, "unalmas" kapcsolatot otthagyni és mást keresni ahelyett hogy megdolgoznánk azért hogy működjenek a dolgok. A szerelem nem mindig diadalmenet, van hogy nem olyan jó, sőt van hogy nagyon rossz. De nem szabad elfelejteni hogy a most új és izgalmas is lesz egyszer megszokott, megunt. Az emberek manapság már nem szeretnek megdolgozni semmiért, nem hajlandók alkalmazkodni és feladni semmit a másikért. Félreértés ne essék nem azt mondom hogy egy rossz kapcsolatban kell sínylődni életünk végéig, ennek nincs értelme de van amikor meg lehetne oldani a dolgokat csak nem veszik a fáradtságot..
2010. okt. 24. 22:46
 14/17 anonim ***** válasza:
100%

igen, bár egy teljes évig ezen rágtam magam, pedig fiatal voltam, most sem vagyok olyan öreg :D

egyáltalán nem bántam meg! sőt!

kiderült, h a régi barátom felvett 1 milla személyi kölcsönt, eltapsolta hülyeségre, a régi előlem elhallgatott adósságait próbálta belőle fizetni. nagy álmokat dédelgetett, amiket a mai napig nem tudott megvalósítani, pedig ha igazán tett volna érte, akkor sikerül.

nos, a párom, akivel együtt élek, és gyereket tervezünk sokkal céltudatosabb, szorgalmasabb, nem csak beszél, hanem tesz is azért hogy jobb életünk legyen.

utazunk, kirándulunk, moziba, színházba járunk izgalmas, tartalmas életet élünk.

nem sírom vissza a régit.

ja, és a jelenlegi páromat még 2 év után is úgy szeretem, mint az elején. nem kell más :D

2010. okt. 24. 23:11
 15/17 anonim ***** válasza:
66%
22 26,hát én egy évig tekertem a kapcsolatomért,miközbe ő rég leszarta azt,csak kényelmes volt velem lenni,mert volt mosott cucc meg kaja,közbe meg csalt folyamatosan...Hát én a szart lehúzom a vc-nem ülök benne mert büdös,és nem kell küzdeni a nem müködő dolgokért...Mert fárasztó mikor csak az egyik fél küzd a másik meg már rég kifelé menne,és csak kényelemből marad addig amig nem jön jobb vagy nem biztos az új...
2010. okt. 24. 23:20
 16/17 anonim ***** válasza:
50%

Ja és miután ezt a szar pocsolya kapcsolatot lehúztam a

vc-n jött egy másik akivel immár 10 éve együtt vagyok,szal köszi de inkább lépjünk ki a szarból,mint üldögéljünk benne mint két idegen akik látszatban élnek,de közbe van szerető,meg ordítás...

2010. okt. 24. 23:23
 17/17 anonim válasza:
22:46-al teljesen egyetértek. Mindkét félnek tenni kell a boldogságért! Persze nehéz megbeszélni ezeket a dolgokat, de szerintem egy próbát biztos megér. Én sajnos esélyt sem kaptam a páromtól, hogy rendbe tegyük a dolgainkat és ez nagyon fáj, mert nem volt köztünk rossz kapcsolat és hiszem, hogy tudtunk volna még boldogok lenni.. Minden kapcsolatban vannak hullám-völgyek, mögöttünk (előttünk) most pár nehéz év áll (két pici gyerekkel), de ő most a könnyebb, új és izgalmasabb, de bizonytalan életet választja..
2010. okt. 25. 09:41
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!