Volt már olyan, aki feladta a biztos - de boldogtalan, unalmas - kapcsolatát, házasságát egy újért, bizonytalanért, de izgalmasért? Mi lett a vége?
Kérdező, te is ezen dilemázol? Én is épp ilyen helyzetben vagyok és baromira nem tudom mit kéne tennem...
23/L
Szerintem ez egyszerűen úgy néz ki, hogy akibe szerelmes vagy, az nem unalmas - de akit nem szeretsz igazán, csak "rábeszélted magad", azzal nagyon gyorsan minden bajod lesz.
29/N
igen, bár egy teljes évig ezen rágtam magam, pedig fiatal voltam, most sem vagyok olyan öreg :D
egyáltalán nem bántam meg! sőt!
kiderült, h a régi barátom felvett 1 milla személyi kölcsönt, eltapsolta hülyeségre, a régi előlem elhallgatott adósságait próbálta belőle fizetni. nagy álmokat dédelgetett, amiket a mai napig nem tudott megvalósítani, pedig ha igazán tett volna érte, akkor sikerül.
nos, a párom, akivel együtt élek, és gyereket tervezünk sokkal céltudatosabb, szorgalmasabb, nem csak beszél, hanem tesz is azért hogy jobb életünk legyen.
utazunk, kirándulunk, moziba, színházba járunk izgalmas, tartalmas életet élünk.
nem sírom vissza a régit.
ja, és a jelenlegi páromat még 2 év után is úgy szeretem, mint az elején. nem kell más :D
Ja és miután ezt a szar pocsolya kapcsolatot lehúztam a
vc-n jött egy másik akivel immár 10 éve együtt vagyok,szal köszi de inkább lépjünk ki a szarból,mint üldögéljünk benne mint két idegen akik látszatban élnek,de közbe van szerető,meg ordítás...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!