Feladnál mindent egy bizonytalanért?
17 éves voltam mikor megismertem a férjem, sajnos még a sulit sem fejeztembe és 18 évesen már férjhez mentem. Soha életemben nem dolgoztam, mindig mindenem megvolt. Talán nem hiszik el, de szerelmes voltam a férjembe és nem a pénzébe, persze boldog voltam hogy van az is. Egy valami volt csak ami bántott, hogy nem akart gyereket. Most 35 éves vagyok ő 45 éves és 2 éve megromlott a kapcsolatunk, mert a megállapodásunk ellenére én sokszor emlegettem hogy beszéljük át, gondolja át a "gyerek témát". Az utobbi 2 évben, talán a viták miatt sokat volt távol, külföldön. Alig beszéltünk, csak akkor ha nagyon fontos volt.
Én 1 éve megismertem valakit, szerelmes lettem, és nem tudom a férfibe lettem e szerelmes vagy csak az életbe amit mellette képzelek el (gyerek(ek), békesség, nyugalom)
Nem tudom mit tegyek és nincs senki akivel beszélhetnék erről, nagyon nehéz.
A férjem, talán megérezte, hogy baj van mert a mult heten azzal jött haza hogy költözünk az USAba, sokszor jártunk mert a munkája oda köti.
Itt szeretne eladni mindent és végleg oda költözni.
Félek itt maradni, mert ha (nevezzük így, bár több annál) a szeretőmmel maradok és elmúlik a rózsaszínköd a hétköznapok próblémái szétválasztanának minket. Én iskola és tapastalat nélkül nem tudnék dolgozni csak a minimálbérrért, de úgy láttom neki tetszik hogy van pénzem szorakozni étterembe nyaralni járunk .... és mindent én fizetek ( igen a férjem pénzéből , ez nekem is minden alkalommal eszebe jut)
Azt mondja nekik ez mind nem számítanak de alig érünk haza már tervezi a következő programot...
Szeretne gyereket is, de azt is hogy álljak ki magamért a vállásnál!!
Na ez az ami nekem nem menne, ha vállok akkor csak is úgy hogy semmit nem kérnék, hiszen semmiért nem dolgoztam meg... amíg együtt éltünk mindent megkaptam... a lehetőséget a tanulásra is, de nem éltem vele és vagyok ezért a helyzetért a saját helyzetemért a hibás.
Szerettem volna rendbe hoznni, néha mindig elgondolkozom rajta hogy meg kellene probálni rendbe hozni a házasságom de a gyerek ... annyira szeretnék legalább egy pici babát hogy bármire képes lennék érte. De azt nem szeretném, hogy esetleg éhezzen, fázzon ... hogy egyedül maradok és miattam nei kelljen szenvednie.
Szerintem meg egyáltalán nem való neked gyerek és nem is baj, ha sosem lesz.
Mégis milyen élete lenne? Ilyen anyával, aki saját magáért sem képes kiállni egy percig sem?
Tanulatlan vagy, rosszul írsz, kapcsolatfüggő vagy, kitartott vagy, semmi önálló életed nincs, soha nem dolgoztál, sosem volt jövedelmed, mások tartottak el, nem lesz nyugdíjad, semmilyen támogatásod, semmid.
Mire akarsz így gyereket? 40 évesen az éppen aktuális szeretődnek, csak mert te pici babát akarsz tutujgatni? És később mi lesz vele?
Miből fogod nevelni? Hol fogsz vele élni? Mit fogsz neki tanítani?
Ne vicceljünk. Jól elb**tad az életedet, az a baj, de ne akard egy gyerek életét is ugyanígy elcseszni.
igen, én is pont így gondolom most.
De talán még nem késő, tanulnék és dolgozhatnék.
Van és mindig is volt bejelentett munkahelyem, de nem hiszem hogy 30 év múlva ez sokat számít majd itt.
14#: ez egyszerű, akinek tehetős a férje de a feleség nem dolgozik, az papíron a férje cégénél pl. ügyintéző.
A barátod átvág a palánkon, milyen férfi az, aki a barátnőjének a férje fizetéséből szórakozik, tervezget.
Nem értem, ha egyszer megállapodtatok vmiben, a gyerek kérdés nem olyan, hogy majd apukat meglágyul 10 év múlva...
Szerintem is vmi gyermekgondozóit kellene tanulnod még itthon vagy vmi óvodai állás lenne jó Amerikában, mert szerintem ne a semmirekellő barátodat válaszd a férjed helyett. Ő nem csalt meg? Ha nem, akkor még ezek után se? Ha így van, ne engedd el, boldogok lesztek még csak vhogy túl kell(ene) lépned a gyerektémán. Azt nem tudom, hogyan.
"ha a szeretőmmel maradok és elmúlik a rózsaszínköd a hétköznapok problémái szétválasztanának minket."
Igen, ez sajnos biztos.. most is a te pénzedből szórakoztok, és ha ez nem lesz akkor elhagy. Maradj a férjed mellett,és tanulj valamilyen gyerekgondozást - Amerikában kellenek a nevelők, drága az óvoda.
Nekem mindig fontos volt, hogy a felnőttség kritériumait lássam a férfin és magam is teljesítsem, ennek fontos része az önfenntartás, önellátás.
Ezért szúrt szemet, hogy ez az új fiú erre nem gyúr, sőt nem is képes rá. Ha valaki hónapokon át elfogadja a pénzedet, az egészen biztos, hogy nem áll anyagilag a saját lábán. A nagyobb baj az, hogy te magad sem.
Ezzel pedig gyerek státuszban tartod magad, ami kielégületlenséghez, meddő élethez fog vezetni, és mentálisan tönkremész bele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!