Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Tényleg életképtelen lennék...

Tényleg életképtelen lennék vagy csak anyám állít be ennek?

Figyelt kérdés

Sziasztok

21L vagyok még a szüleimmel élek jelenleg tanulók most májusban lesz logisztikai és szállítmányozási ügyintézőből a vizsgám

Anyám szerint nem kellett volna erre a szakmára jelentkezzek mert semmilyen logikus gondolkodásom sincs

Mindent hátulról mellbe csinálok kacifántosabban és sok dolgot egyszerűbben is meg lehetne oldani

Már kiskorom óta csak lenézően bánik velem

Egy életképtelennek tart aki semmihez sem ért semmit nem tudd megcsinálni mindent a számba kell rágni hogy mit hogyan kell

Abba is beleszol hogy miért így csinálom miért nem úgy

Állandoan csak okoskodik és megakarja magyarázni hogy amit ő mutat az úgy könnyű az úgy van

Anyámmal nem jövök ki jól semmiben nem értünk egyet ha van egy véleményem valamiről és ellentétes azzal amit ő gondol egyből elmagyarázza hogy olyan amit én gondolok nincs

És hogy én semmilyen élethelyzetben nem tudnék helyt állni és nekem csak a robot munka való amihez még gondolkodni sem kell és hogy jó mellé lőttem ezzel a logisztikával

Semmi nem tetszik anyámnak és kezdjük ott pont ő mondja 43 évesen aki nem dolgozik a nevelő apám tart el minket anyám egész nap csak laptopozik,kb mindent nekem kell megcsinálni otthon, szemetet kell levinni mosogatni,bevásárolni, takarítani teregetni,ruhákat hajtógatni,elmenni a postára

De közben én vagyok az életképtelen?

2018. febr. 9. 12:47
1 2 3
 21/24 anonim ***** válasza:

Húgom 17 éves nagyszájú vagány csaj akit könnyen belekevernek minden szarba és anyám szerint a húgom előbb fog a talpára állni mint én bármikor is.

Vagy épp te leszel az aki biztos végzettséggel munkába áll,és önnáló lesz, hugi meg v sitten végzi mert olyanba keverik bele,vagy 18 évesen már a purdéját tolja majd, bocs ha nyers voltam. Kitartás. Költözés mielőbb.

2018. febr. 10. 00:58
 22/24 A kérdező kommentje:

Ti mindent csak a költözéssel tudtok megoldani

Abba nem gondoltok bele hogy pályakezdőként ezzel a szakkal is nettó 130ezer ft kapok

Hol elég az a 130 ezer ft

ha az albérlet 60 ezer ft

a víz villany internet telefon 20 ezer

Kajám ha csak napi 1000 ft eszek meg az 31 ezer ft

Egészségügyi dolgaim minden hónapba 2500

Kevés pénzem maradna

Igen igaz az is hogy mihamarabb el szeretnék költőzni de nem 0 ft bol szeretnék elindulni

Mivel magamnak veszem a reggelim és a suliba is én fizetem be a kajám

Amit keresek diákpénz azt fel is élem erre

2018. febr. 10. 07:09
 23/24 anonim ***** válasza:
Kifogásokat mindig lehet sorolni, sose fogtok elköltözni ,aki el akar,az megy és inkább dolgozik többet,de nem marad ott ahol bántják,ha nem mazochista, és nem a gyakorin picsog. Lehet Mégis Anyukának van igaza már bocs. Aki cak nyavalyog de nem változtat annak még nem fáj eléggé Dr bubó. Hallgasd csak továbbra is Anyukádat 30 körül már te is semminek fogod tartani magad..
2018. febr. 10. 14:01
 24/24 A kérdező kommentje:

Amig tart a suli nem tudok elmenni

Suli után dolgozok és azonnal megyek is el

2018. febr. 10. 17:34
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!