A párom hogyan beszélje meg a gyerekeivel, hogy elválik az anyjuktól? Én mikor lépjek a képbe mint a párja, azaz mikor mondjuk meg nekik, hogy együtt vagyunk?
Figyelt kérdés
A felesége nem túl lelkes a válás miatt, neki eddig sem okozott gondot a papír, nem érti most miért ilyen sürgős a válás, igazából nem is nagyon akar róla beszélni. Éli az életét ahogy eddig is. Én viszont megmondtam a páromnak, hogy ez így nekem nem megy és szeretném, ha tisztáznák ezt a helyzetet. Már csak az a kérdés, a gyermekei felé hogyan kommunikáljuk ezt le. Anyukára nem számíthatunk a megbeszélésben. A gyerekek engem már ismernek mint az apjuk munkatársnőjét, jóban is vagyunk, de félek, hogy ez változni fog. 8 és 10 éves lányok.2018. febr. 5. 21:17
61/62 anonim válasza:
előbb új TARTÓS kapcsolat, és utána válás. Forditva a lovon,akkor poligámiára fel. Én se vagyok házzaság párti pont azért mert a legtöbb embernek az egész csak látszat,érdek, képmutatás, a dugást körbe pakolják papirral,nagy lagzival,Isten előtt fehér tütüben paradéznak,de közbe már tul vannak 8 10 szexes kapcsin az igazit keresvén,mert nem dominoztak egymással,,ugyan,mi ez ha nem képmutatás? És normális ember igenis gerincet növeszt, lezárja ami nem megy, nem félre kúr kifogásokat felsorolva..
62/62 anonim válasza:
Ahol ott hagyta a pasi a nőt mert harpia volt.,és utana lett kapcsolata az is szar,mert hat ott hagyta.Ha harmadik miatt hagyja ott akkor meg nagyobb szar.Semmi se jó az embereknek.megszolni azt bezzeg könnyű,a dolgok mögé nezni na az mar nem megy
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!