Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A párom hogyan beszélje meg a...

A párom hogyan beszélje meg a gyerekeivel, hogy elválik az anyjuktól? Én mikor lépjek a képbe mint a párja, azaz mikor mondjuk meg nekik, hogy együtt vagyunk?

Figyelt kérdés
A felesége nem túl lelkes a válás miatt, neki eddig sem okozott gondot a papír, nem érti most miért ilyen sürgős a válás, igazából nem is nagyon akar róla beszélni. Éli az életét ahogy eddig is. Én viszont megmondtam a páromnak, hogy ez így nekem nem megy és szeretném, ha tisztáznák ezt a helyzetet. Már csak az a kérdés, a gyermekei felé hogyan kommunikáljuk ezt le. Anyukára nem számíthatunk a megbeszélésben. A gyerekek engem már ismernek mint az apjuk munkatársnőjét, jóban is vagyunk, de félek, hogy ez változni fog. 8 és 10 éves lányok.
2018. febr. 5. 21:17
1 2 3 4 5 6 7
 21/62 anonim ***** válasza:
30%
Aha,szép a nyitott házasság de ahhoz gyomor is kell. Mondom a gyerekek meg nem hülyék,jók az antennáik,egy házaság nálam két emberről szól nem 3 rol 4 ről pl. Talán lakell zárni a régit meg elválni,nem közös megegyezéssel mással kefélni. Aki nem monogám ne házasodjon ne esküdjön hüséget és ne nézzen hülyének..
2018. febr. 6. 00:47
 22/62 anonim ***** válasza:
65%

Off: nagyon meg vagy sértve a világra?

On: mint már említettem, a gyerekeknek az az elfogadható - kamaszkor előtt legalábbis - ami a szüleiknek az.

2018. febr. 6. 00:50
 23/62 anonim ***** válasza:
31%
Nem vagyok megsértve de gyerek miatt se játszanék hazug családot de közbe mással kufircolok,meg apu is,hu de szép minta... Kifogás a gyerekkel takarozni,gyerek milyen példát lát igy,o hát csald meg a párodat járjál félre nyogodtan,persze férle menni közös megegyezessel nem akkora bun,mondom kezdem megérteni a fiatal nők miért akarnak csak szexet,és nem kapcsolatot, azzal nincs macera,igy is ugyis d--ás a lényeg főleg a férfiaknak,a nő csak eszköz hözzá..
2018. febr. 6. 00:56
 24/62 anonim ***** válasza:
88%

Ahogy gondolod...

Én úgy látom, hogy a szex mindkét nemnek fontos, kölcsönös dolog, és hogy melyik pár milyen játékszabályokban egyyezik meg, az meg tökéletesen magánügy. Jónak meg az a jó, ami nekik jó, és rossznak az a rossz, ami nekik rossz. Nem minden ember számára a kizárólagosságra törekvés a lényeg.

Tényleg nem értem, hogy miből gondolja bárki is, hogy jobban tudja, hogy X-nek meg Y-nak mi a jó, mint X meg Y maga.

2018. febr. 6. 01:37
 25/62 anonim ***** válasza:
37%
Tok nyolc mit probaltok szerencsetlen kislanyoknak beadni...utalni fognak:-D kamaszkorukba (ha addig meg egyaltalan egyutt leszel az apjukkal) majd jol a fejedhez is vagjak hogy mekkora nagy nagy nagy olcso lotyo vagy. Az ilyen munkahelyi lotyokkal sajna nem.sokaig marad a pasi...egy eve egyutt vagytok. Kac kac. Meg meg kivel? :-D amugy neked kozod nincs a gyerekeihez. Egyqltalan nem.torvenyszeru hogy kedvelniuk kell...en a helyedben annak is orulnek ha nem.hanynak le
2018. febr. 6. 06:01
 26/62 anonim ***** válasza:
55%

24#

Ezt mondjuk akkor így tálalhatják a két kislánynak is.

"A szex mindennél fontosabb, és az a fontos, ami apunak jó. Fogadjátok el, hogy a megcsalás és a válás akkor is természetes, ha két ember házas és gyerekei vannak. Elvégre a szex annyira jó dolog, hogy az mozgatja apa egész életét!"

Aztán majd büszke mosollyal nézed, ahogy 13 évesen borotvált puncival, csipkés tangával megy első randira, lehetőleg egy apjuk korú férfival, mert a "szerelemnek" ugyebár nem lehet parancsolni.

Igazán boldog család lesztek!

2018. febr. 6. 06:48
 27/62 anonim ***** válasza:
52%
Ezeket a nőket nem értem az utcàn mennyi nőtlen pasi van. Miért olyan kell akinek csalàdja van?? Nincs màr rózsaszín köd de csalàdja van. Valami önbizalom hiànyod van , hogy bebizonyítsd te a feleségétől 2 gyerektől el tudod venni. Milyen féreg vagy. Màr bocsànat. De az a férfi aki elhagya a feleségét mert megúnta ahelyet hogy elülne vele beszélni az veled is ezt fogja tenni. Mert a szerelem elmúlik. Tudom magamról 8 éves kapcsolatot hagytam ott mert megtalàltam àlmaim férfiàt. Hàt az volt de vele se màs jöttek a szürke hétköznapok. Most akkor őt is elhagyhatom. De tanultam a hibàmból. Mondjuk jelenlegi pàrom is ezt csinàlta mint te. Nekem egy gyerekem volt. A csalàdba mindenki utàlta, hogy belenyúlt a kapcsolatunkba. Hàt ennyi.
2018. febr. 6. 07:08
 28/62 anonim ***** válasza:
58%
Na gratulálok, megint egy ostoba liba akinek egy 2 gyerekes nős pasi kellett. Nyuszicsibe ez most komoly? Te is ennyire fogyatékos vagy? Halmokban állnak a független gyermektelen férfiak. De neked 2 gyerekes nős pasi kell...és még van pofád itt picsogni? Ez annyira szánalmas. Remélem jól megszívod és rájössz milyen ostoba vagy...
2018. febr. 6. 07:44
 29/62 anonim ***** válasza:
57%

24#

Akkor minden házasság nyitott, elvégre a játékszabály az, hogy az foglalt, akin éppen fekszenek.

A kérdező úgy barmol szét egy családot, hogy ebbe a feleség nagyon nem egyezett bele, hogy neki jó lesz. Márpedig a "párkapcsolatban" az a férjre és a feleségre vonatkozik. Nem a férjre, meg az épp aktuális szeretőkre!

Kérdező: a fiam 10 éves volt, mikor elváltunk. Ő is úgy tudta, hogy a szerető "csak kolléganő", mikor megvolt a pofavizit. Aztán megértette, hogy őt is becsapták. Szerencsétlen hónapokig hibáztatta magát a válásunk miatt. Azt hitte, hogy elárult engem azzal, hogy kedves volt a szeretőhöz. Nagyon sokat beszélgettünk erről, mire megnyugodott.

Ne aggódj, onnantól nem volt kedves vele! Nem felejtette el, hogy becsapták. Ő mondta ki először (nem én!), hogy nem akarja, hogy visszaköltözzön az apja.

Válogatott szemétségekkel próbálta őket szétszedni. Nem miatta szakítottak (akkor már csalták egymást kölcsönösen), de nem könnyítette meg a dolgukat.

Képzeld el, hogy mi lesz, ha együtt is laktok. Azt írod, az apánál maradnak. Pokollá fogják tenni az életed. Remélem, a te oldaladról nincs gyerek és nem is tervezitek, mert ő lesz a céltábla. Be fogják darálni.

2018. febr. 6. 08:36
 30/62 anonim ***** válasza:
50%

Szerencsétlen Kérdezőnek nekiesett az összes elvált nő, akinek "szétbarmolták a családját"... persze ők ott se voltak, csak az a csúnya, gonosz harmadik...

Azért elárulnám, hogy egy párkapcsolat/házasság sikeréhez KETTŐ ember kell, ahogy a kudarcához is.

2018. febr. 6. 08:58
1 2 3 4 5 6 7

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!