Van köztetek, aki együtt tornázik a gyerekével, gyerekeivel otthon?
Hűha, tényleg rengeteget mozogtok. :O :D Nekem ennyi fölös energiám sajnos nincs. A gyerekeknek gyógytornát javasolt tavaly az ortopédus (csak pár gyakorlatot), de ha nem csinálom velük, szépen elsumákolják. Plusz már mehet nekik a gimnasztika, így azt is együtt nyomjuk. Az udvari futkosás nekem gyomlálást takar, viszont jövőre már tudunk menni együtt biciklizni, ha addigra megtanul kétkerekűvel a kisebbik.
(Furcsállom, hogy eddig csak egy ember válaszolt...)
1 éves a lányom
Heti 2-3 alkalommal én is Rékázok.
Vannak neki ilyen 20 perces blokkjai azt csinálom.
Has,popsi,csípő ezek mind talajon végezhető gyakortalok így tudok vele közbe játszani. Várat építünk vagy nyomkodjuk a hangod adó babáját stb..,kiszoktam neki engedni a hajam(fenékig ér) aztal játszik
Extrém esetben amikor rájön a cicizhetnék,akkor szopizik közben elég vicces pózokban,de csak 10-15 mp szívja,mert nem is kell neki,csak gondolom élvezi a szituációt.
Délután amikor elalszik futni szoktam az udvaron. Van egy kis kamera azon tudom nézni mikor alszik el.
Sétálni is szoktunk majdnem minden nap 4-5 km
Plusz egész nap loholok utánna.
Fogytam is 17kg :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!