A párom hogyan beszélje meg a gyerekeivel, hogy elválik az anyjuktól? Én mikor lépjek a képbe mint a párja, azaz mikor mondjuk meg nekik, hogy együtt vagyunk?
Mondjuk 8 és 10 évesen szerintem már régen feltűnt a gyerekeknek,hogy anyu és apu nem olyan mint régen. Főleg ha apunak 1 éve párja is van anyu mellett,kizárt,hogy nem tűnt fel nekik.
Nem is értem miért nem lehet őszintének lenni a gyerekekkel és elmondani nekik. Most konkrétan akkor fogják nekik elmondani,amikor megtörténik a válás és beadják a papírokat.
Ezt már rég tudniuk kéne a gyerekeknek,hogy legyen idejük feldolgozni,ne csak egyik napról a másikra elköltözzön apu.
De meg szerintem fogd vissza magad, nem kellesz még a nagy bejelentéshez, elsőre azt dolgozzák fel a gyerekek,hogy elválnak a szüleik.
Utána később majd ráér apuka bemutatni téged nekik.
Egyébként én a helyedben óvatos lennék, elég gyakori,hogy a pasi mindenfélét összehazudik az új nőnek, hogy már nem is vagyunk együtt a feleséggel, már rég megromlott a dolog,csak a pénz miatt vagyunk együtt stb.. Közben meg még nagyon is együtt van a feleséggel és nem tervez elválni.
Szóval óvatosan, ne éld bele magad túlságosan,hogy elválnak és összeköltözöl a pasival.
Mondjuk alapból nem értem miért mentél bele ilyenbe.Nem azzal van a baj,hogy van két gyereke meg volt felesége már.
Hanem hogy még mindig van felesége, együtt is lakik vele.
Te sem gondolhatod komolyan,hogy 1 éve úgy laknak együtt,hogy SEMMI nem volt köztük, lezárták a dolgot.
30#
Te meg gondolom, a másik oldalt képviseled, aki bebizonyította, hogy ha naponta kétszer szopik, akkor nem lesz megcsalva.
Ügyes vagy!
Egy rossz kapcsolathoz egy ember elég, ahogy a váláshoz is.
A kérdező is ezt cumizza be, hogy a csúnya, gonosz, mindent jól elrontó hárpia feleség az egyetlen oka, hogy szegény, szegény drága kis párja nem tud válni. El is morzsoltam egy könnycseppet...
Majd rájöttök...
32#
Láttuk. És? Bőven elég lett volna papíron a közös lakcím, senki nem megy ki megnézni minden este, hogy tényleg egy ágyban is alszanak.
Egy rossz kapcsolathoz két ember kell: a pasi se képes fenntartani egy jó házasságot, de még csak a látszatát sem. Még csak ovis volt a legkisebb, mikor már csak a pénz tartotta őket össze.
Nem értem a kérdezőt, hogy ő miért akar magának ilyen férjet, de nem mindenki tud normális férfit találni, sajnos csak kevés van. Biztos megvan az oka, hogy miért adta már le ennyire az igényeit.
"Láttuk. És?" - olvasni is kellene talán...
"Ezt már rég tudniuk kéne a gyerekeknek,hogy legyen idejük feldolgozni,_ne csak egyik napról a másikra elköltözzön apu_." - ld #13
"Mindketten élték az életüket. _A gyerekek az apjukkal maradnak_, a gyermekelhelyezést már rég lepapírozták és a vagyont is ...."
"Te meg gondolom, a másik oldalt képviseled, aki bebizonyította, hogy ha naponta kétszer szopik, akkor nem lesz megcsalva.
Ügyes vagy!" - NEM, én azt a férfit képviselem, akinek az első kapcsolata nem sikerült, a másodikban meg él 20 éve...:)
Megjöttek azok az exfeleségek akiket ott hagytak. Bár nem is csodálom, ilyen mentalitással és gondolkodás móddal...
Bravó, fogalmatok sincs a konkrét esetről, de persze a kérdező már csak egy aljas tetves qurva lehet... bravó!!
Lehet lepontozni nyugodtan. Nem hat meg.
Értő olvasó emberekként nem sikerült felfognotok azt sem, hogy a feleség is élte életét...
Pedig bizony van olyan, hogy azt gondolják a házaspárok, hogy együtt már nem megy, de a gyerekek miatt fent tartják a látszatok. Ti köpköditek apukát, pedig ebben anyuci is benne van/volt. Szánalmas, hogy egy második pár/feleség csak tetű lehet, az asszonyka meg maga a szent. Igen, második feleség vagyok, qurvázzatok le nyugodtan, meg találjátok ki nyugodtan, hogy miattam váltak el, hogy én szedtem szét egy boldog családot. Az igazságot én tudom, a férjem tudja, a Ti véleményetek pont nem érdekel. De, hogy válaszoljak a majdan felmerülő kérdésetekre, hogy akkor miért is írtam mindezt, nos azért mert egyszerűen nem sikerült (pedig kellett volna) szó nélkül hagynom, hogy a helyzet pontos ismerete nélkül lequrvázzatok és mindennek elhordjatok valakit, aki segítséget kért, hogy miként lehet segíteni a gyerekeket. Lehet, hogy igazatok van azokban amiket leírtatok, node kérem, a stílus szerintetek oké?? Ha a mondásból indulok, hogy a stílus maga az ember, no akkor hálát adok az égnek, hogy nem ismerem egyiketeket sem. Lehet lepontozni, de ha legalább egyikőtök elgondolkodott azon amit leírtam, akkor már megérte. Szép napot!
Vagy sejtik már a gyerekek, mert nem hü lyék.
Vagy nagyon át vagy verve. 1 éve egy ágyban alszanak, valamiért mindig épp nem akarnak elválni, kicsit se hangzik gyanúsnak :D
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!