Egy kis családi veszekedés. Szerintetek igazam volt?
".de halisten nalunk ez nem is divat..."
Remélem, ha 40 évesen is ott laknak nálad, és a nyugdíjadból főzöl-mosol rájuk meg fizeted a rezsit, akkor is így gondolod majd.:D
Amúgy szerintem korrekt, amit kigondoltál, kérdező. Kétszemélyes háztartás fele rezsijének bőven elég a 65 ezer, még kajával együtt is.
Kiég a villanykörte meg elromlik a vízcsap...
Végem van, komolyan..!!
Nem tudom, mit kell ilyenkor, hányni vagy röhögni?
Kérdező, most fogod megismerni anyád igazi arcát. Sok jóra nem számítanék, tekintve hogy a kirándulást kvázi megtiltotta a 20on éves kereső gyerekének.
Próbálj meg lassan függetlenedni (=elköltözni) tőle.
Amúgy a költségvetésedre azt MONDANÁM, hogy fair, ha nem undorodnék a gondolattól, hogy a saját gyerekemtől, akinek amúgy megfelelő az életvitele, életmódja, szóval, hogy ebben az esetben pénzt vegyek el tőle.
Az én nézetem szerint, ha a gyerek normálisan viselkedik, dolgozik és/vagy tanul, nem alkoholizál, drogozik, nem él egyéb függőséggel, akkor segítem, hogy el tudja kezdeni a normális, különálló életét és igen, ebbe beletartozik, hogy fiatalon szórakozni is tudjon, nem sajnálom tőle.
Épp ezért leköpném magam, ha a fenti helyzetben elszedném a pénzét. Tőlem sem szedtek el egyetlen fillért sem, sőt, adtak, házunk van, 2 diplomám, gyerekeink -szóval nem lettem életképtelen.
Azért némely ember hogy nem süllyed már el a szégyentől...
"Havi 110 ezerből telik szórakozásra és félre is lehet tenni......"
Úgy, hogy anyuka elszedi és letiltja, ami neki nem tetszik, kedves utolsó??!
(33as)
175000-65000=110000
Alapfokú matematika, kedves utolsó.:D
Elég nagy baromság más számlájára utaltatni a fizetésedet.
A szüleim ugyanígy csinálták.Apám fizetése ment anyám számlájára.Aztán egyszer kórházba került,Apám a saját fizetéséhez nem tudott hozzáférni 2 hétig...
Ha valaki dolgozik,az a saját pénze felett maga rendelkezzen,mindegy hány éves vagy kivel lakik.
Ezzel az erővel a főnöködnél is hagyhatnád a fizetésedet,és ha valamit venni akarsz kérhetnél tőle is engedélyt.
Ezt gyerekkorban zsebpénznek hívják.
Felnőtt korban gáz...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!