Mit reagáltatok volna? "Legfeljebb bevittek volna a detoxba. " Ártatlan tréfából szidkozódás?
A lányom először volt szilveszterezni a barátaival. Dsose adott okot az aggodalomra, rendes gyerek. De azért persze Leszögeztünk
Néhány szabályt:
-Legkésőbb 3-ra itthon van
- nincs: Alkohol,cigi,drog,szex
Ezeket amúgy betartotta és azt mondta hogy élete legjobb szilvesztere volt.
2.-án itt volt a testvérem. Róla tudni kell, ha tehetné a 19 éves fiát kisérgetné mindenhova. Sehova nem engedi el a gyerekeit. (azt hiszem ezt hívják helikopter szülőnek) szóval ő már eleve azon kiakadt hogy elengedem.Éppen viccelődtünk (tényleg semmi komolyság nem vollt) mikor a fenti mondat kicsúszott a szájából.
Azóta persze mi vagyunk a rossz szülők. Mindennek elhord minket.
Én lennék a rossz felfogású?
Upsz kicsit hülyén fogalmaztam. A testvérem veszekedett, szidkozódott, hordott el minket mindennek
És a lányom mondta a fent említett mondatot
Nem vagytok egyformák, ennyi. A gyereknevelés ilyen: mindenki máshogy csinálja és leszólja azt aki tőle eltér barmiben. Erre 16 ev kellett, hogy rájöjj? :)
Felnőtt vagy! Lépj túl, tojd le.
Most látom a "javítást". Szerintem akkor se aggódj, egyszer úgy is el kell kezdeni. Szerintem ez is remek hogy ennyi idősen nem a fent említett dolgokon jár az esze mint sok kis 12 évesnek már..
(Első voltam)
Hény évesen engedted el? Mert az azért nem mindegy...
(by the way, inkább ne vegyél mérget arra, hogy nem volt szex, pia, cigi)
"nincs: Alkohol,cigi,drog,szex"
miért?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!