Nektek ez hogyan esett volna? Hogyan reagáltátok volna erre?
Múlt héten voltam állásinterjún. Jól sikerült. Ma kezdtem. Anyukámnak többször is elmondtam. Minden nap beszélünk telefonon. Tegnap nem hívott. Én direkt nem. Amúgy szoktam. Ma sem. Most nemrég felhívtam. Elkezdted magáról beszélni. Végen megkerdezte milyen volt az első nap. Csalódottan válaszoltam jól, örültem volna ha felhív és mond pár bátorító szót. Anyukám elmesélte szándékosan nem hívott nem akart zavarni!
És azonnal elterelte a szót.
Tavaly állást váltottam. Akkor is ugyanez volt. Előtte lévő napon felhívott, úgy volt visszahív, ( dolga akadt) nem hívott vissza, másnap se.
Érdekes ez az egész nekem, mivel minden nap beszélünk, ha a párommal kikapcsolódni megyünk akkor is képes fél órán keresztül beszélni. Nem értem akkor miért nem hívott fel mikor kellett volna.
"Nem értem akkor miért nem hívott fel mikor kellett volna."
Miért KELLETT VOLNA?
Mikor megszültem a gyerekem, és felhívtam anyámat, hogy megvan, és mi lett, és meséltem volna róla, annyi volt a reakció, hogy: az jó. És elkezdett az aktuális csődöréről beszélni. Mivel már régóta nem tudom követni, hogy ki az aktuális partnere, nem is érdekel, amit minden alkalommal elmondok neki. Őt meg az nem érdekli, hogy engem nem érdekel, és minden alkalommal a bikáiról akar cseverészni. Na most mond meg, mi a te problémád ehhez képest? :)
Amúgy gratulálok az új állásodhoz. Remélem jól érzed majd magad ott.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!