Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Szülők, ti hogyan reagáltatok...

Szülők, ti hogyan reagáltatok amikor megtudtátok, hogy a kamasz gyereketek dohányzik?

Figyelt kérdés

Honnan tudtátok meg?

Kamasz dohányosok, ha megtudta a szülőtök, hogy dohányoztok, ti is írhattok :)

2016. okt. 23. 11:32
 1/5 anonim ***** válasza:
76%

Anyu egy ismerőse látott az utcán dohányozni. Ő "árulkodott" anyukámnak.

Nem örült neki. De balhé nem volt. Mondta, hogy ne csináljam, a saját érdekemben.

2016. okt. 23. 11:43
 2/5 anonim ***** válasza:
81%
A szobám erkélyén ültem kint, mivel tél volt ezért egy vékony takarót is magamra terítettem. Egyszer csak nyílik az ajtó, én pedig reflexből behúztam a cigit a takaró alá és imádkoztam, hogy anyám azelőtt lelépjen mielőtt felgyulladok. Persze közben a takaró alól szállingózott ki a füst, így lebuktam. Dühös volt, de nem büntetett meg, bár elég nagy büntetés volt számomra az a megalázás, hogy az egész rokonságnak elmesélte a sztorit, és a mai napig előkerül néha ez a téma.. :D
2016. okt. 23. 11:59
 3/5 anonim válasza:
87%
17 voltam mikor világossà vált anyum számára hogy dohányzok. Vett egy doboz cigit és azt mondta: ennyi idősen én is dohányoztam. Tudom jól hogy eltelik majd pár év és leteszed. Igaza volt, 20évesen letettem azóta sem gyújtottam rá.
2016. okt. 23. 16:38
 4/5 anonim ***** válasza:

Én is 17 voltam, mikor lebuktam. Anyu meglátott cigivel a kezemben.

Mondta, hogy nem gondolta volna rólam, és hogy nagyon csalódott bennem, ne csináljam. Nálunk sem volt balhé. De láttam rajta, hogy tényleg szomorú miatta. Apu konkrétan egy szót sem szólt, gondolom tudta, hogy ez nem lehet egy túl komoly dolog nálam, tekintve, hogy amikor otthon vagyok, kb. egész nap a szobámban ülök, nem pedig kifogásokat keresve kijárkálok cigizni.

2016. okt. 23. 18:47
 5/5 anonim ***** válasza:

en siman elmondtam anyanak, azt mondta mivel asztmas vagyok, nem kene.

tobbszor is mondja, de elviseli. Amugyis, igy jobban kijovunk egymassal

2016. okt. 24. 07:54

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!