Szülők sokat megy a gyereketek étterembe, kajáldába?
Étteremben enni évente 1x kb és a családdal.
Hamburgereshez/ pizzériába pedig 1500-2000 ft.
Nalunk mindket szulo sokat dolgozott, es tobb penzt adtak, hogy ha ugy van, nyugodtan el tudjunk menni otthonrol enni vagy rendeljunk. Mikor meg otthon laktam, befizettem az iskolai menzara es a maradekot szivesebben koltottem szorakozasra vagy konyvekre, teny, hogy a menzan nem volt annyira finom az etel, de megettem barmit. Az ocsem viszont finnyasabb volt, inkabb evett 2-300 forinttal tobbert egy kifozdeben, vagy fozott maganak. "Puccosabb" etterembe szulinapokon vagy karacsonykor vittek, egyedul pedig akkor voltunk eloszor, mikor dolgozni kezdtunk, akkor is alkalmankent csak, unnepnapokon, barati tarsasaggal.
Remelem, nem baj, hogy gyerekkent valaszoltam, es elnezest az ekezetert.
21/L
En a gyerek vagyok, remelem, nem baj, ha en valaszolok
Menzas vagyok alapvetoen, de szoktam jarni gyorsetterembe, persze nem mindennap, de 1-2 hetente 1-2 alkalommal biztosan, mert egyreszt keson erek haza az iskolabol, masreszt otthon nem mindig van kaja.
Fozni pedig nem tudok, korabban nem tanitottak meg, merthogy az nekem ugyse menne. Most persze anyam szid es mindenfele lehuto, haszontalan senkihazinak hord el, hogy mi az, hogy nem tudok, de kozben meg ha csak zoldsegpucolasban akarnek segiteni, akkor is elhajt meg lecsesz, hogy menjek innen, ugyis elb.szom csak. Igy aztan sok motivaciom van...nem igazan maradt mas, mint hogy fozotanfolyamra menjek valamikor.
Etterembe csaladostol egyebkent nagyon ritkan megyunk, evente max. 2-3 alkalommal, mert sajnos tobbszor nem engedhetjuk meg magunknak.
16/L
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!