Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Titeket szavarna ha a gyereket...

Titeket szavarna ha a gyereketek más néven mutatkozna be?

Figyelt kérdés
Csak a hivatalos helyeken használná az igazi nevét, más nevet (vezeték, keresztnév) használna ismerősökkel, barátokkal.
2016. júl. 20. 14:47
1 2 3
 1/25 anonim ***** válasza:
97%
Nem vagyok benne biztos, szerintem érdeklődnék tőle, hogy mi ennek az oka.
2016. júl. 20. 14:56
 2/25 anonim ***** válasza:
96%
Attól függ miért teszi, ha annyira utálja a nevét akkor változtassa meg inkább. De az hülyeség hogy random nevet használ, mások sem értenék, hülyének néznék ha kiderül, ezért nem is támogatnám.
2016. júl. 20. 14:57
 3/25 anonim ***** válasza:
81%

Miért zavarna? Ha még gyerek, akkor lehet, hogy ez csak szerepjáték. Ha már kamasz, vagy fiatal felnőtt, lehet, hogy egyszerűen csak nem szereti a nevét. Több ismerősöm is van, aki ha nem is a teljes, de a keresztnevét megváltoztatta fiatalkorában olyanra, amit testhezállóbban érzett.

Ez nem ritka dolog, csak aki megváltoztatja, nem beszél róla, hogy gyerekkorában máshogy hívták.

És ebben valószínűleg nincs semmi személyes, ha szégyellné a származását, vagy haragudna a családjára, akkor annak nás jelei is lennének valószínűleg.

2016. júl. 20. 15:00
 4/25 anonim ***** válasza:
96%
Furcsállnám és érdekelne, hogy mi az oka.
2016. júl. 20. 15:02
 5/25 A kérdező kommentje:
Felnőtt vagyok. Szeretem a nevem, pontosabban nem érdekel. De nem akarom hogy mások tudjak az igazi nevem. Ez csak egy név. Ha valami van akkor nehezebben tudnak feljelenteni. Ez csak egy példda volt.
2016. júl. 20. 15:18
 6/25 Kései Sirató ***** válasza:
88%
Ez paranoia, pszichológus segítségére van szükséged. Annyira bizalmatlan vagy, hogy eleve azt feltételezed, hogy fel fognak jelenteni.. akkor érthető, ha profi csaló vagy és nem akarsz lebukni. Pénzt csalsz ki lányoktól álnéven, és beadod nekik, hogy másvalaki vagy?
2016. júl. 20. 15:20
 7/25 anonim ***** válasza:
94%
Ti kis nyomorék csaló, mit akarsz az álnevekkel? Valami piti kis bűnöző lehetsz, csináld csak a simlisségeidet, úgyis a sitten fogsz kikötni.
2016. júl. 20. 15:25
 8/25 A kérdező kommentje:
Semmi ilyesmi, nő vagyok. Nem tartozik a nevem, címem másra. Nem ez volt a kérdés, hanem hogy szűlőként zavarna-e.
2016. júl. 20. 15:27
 9/25 anonim ***** válasza:
96%
Idiotanak neznelek.
2016. júl. 20. 15:29
 10/25 anonim ***** válasza:
97%
Ha a szülőd lennék igen zavarna, sőt az indok miatt el is küldenélek orvoshoz.
2016. júl. 20. 15:33
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!