Mit tennétek, ha megbukna az általános iskolás, vagy középiskolás gyereketek év végén?
Átmenjen.
Év közben miért nem segítettek a szüleid? MErt nyilván te buksz.
"Átmennyjen"
Azigen!!!! Nyelvtanból buksz mi? 😂
Amúgy gondolom nem év végén váratlanul hopp megbukott, hanem egész évben csak tengődött, én a gyermekemet inkább aegbukás ELŐTT korrepetáltattam volna....
Gondolkoznék, hogy év közben miért nem figyeltem oda a jegyeire, szóval magamat hibáztatnám.
Fizetnék neki tanárt, és igyekeznék jobban fegyelmezni a tanulásban, ellenőrizni a jegyeit.
Én kilencedikes vagyok, szerencsére bukás veszélye nem fenyeget, de egy erős gimnáziumba járok és ismerek pár tanárt és diákot más erős iskolákban (pl. Eötvös) és azért vannak olyan tanárok, akik irdatlan sokat követelnek a kettesért is...
Pl. Ismerek olyan embert, aki bukott kémiából, aztán 86%-os emelt érettségije lett és most orvosin tanul:)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!