Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mit tennétek, ha megbukna az...

Mit tennétek, ha megbukna az általános iskolás, vagy középiskolás gyereketek év végén?

Figyelt kérdés
Haragudnátok rá, vagy segítenétek neki, hogy a pótvizsgán átmenjen?

2016. jún. 11. 14:05
1 2 3 4 5 6
 11/57 anonim ***** válasza:
23%
Semmit legfeljebb évet ismétel ennyi .mit kell ezen ennyit kihozni
2016. jún. 11. 14:26
 12/57 anonim ***** válasza:
96%
Kérdező, hová jársz? (Bocsi, az OFF-ért)
2016. jún. 11. 14:29
 13/57 anonim ***** válasza:
67%

Az, hogy kiíratnak a suliból, marhaság, tanköteles vagy.

Amúgy meg nem azért kéne jobban odatenni magad, mert mit szólnak majd a szüleid, hanem azért, mert egy félbehagyott gimivel, vagy nagy nehezen kikínlódott szimpla érettségivel max betanított melósnak mehetsz, szalag mellé, éhbérért, vagy kukásnak. Azt hiszed, az jobb, életed végéig trógerkedni?

Ha ennyire lesz@rod a sulit, inkább menj át szakképzőbe, olyan szakmára, ami érdekel és kereshetsz majd vele.

2016. jún. 11. 14:34
 14/57 anonim ***** válasza:
78%
Azt hiszem h szulokent nekem is kudarc lenne, ha a gyerekem bukna. A kettest a leggyengebb tanulobol is ki lehet sajtolni, nem kell hozza sokat tanulni sem ( altalanossagban nezve). Ha rendszeres ellenorzesem es segitsegem ellenere a gyerektol a "szrok bele" elvet tapasztalnam, akkor nagyon pipa lennek, es szankciokra szamithatna.
2016. jún. 11. 14:36
 15/57 Andizsuzsi ***** válasza:
83%
Ha egész évben semmit sem csinált és azért bukik, én is kivenném és elküldeném dolgozni. Mit segítsek neki, ha ő nem tesz érte?
2016. jún. 11. 14:44
 16/57 A kérdező kommentje:
Majd jövőre oda teszem magam, a 9. semmit nem számít.
2016. jún. 11. 14:45
 17/57 A kérdező kommentje:
Jó de én nem buktam meg.
2016. jún. 11. 14:47
 18/57 anonim ***** válasza:
89%

Ja, a kilencedik sehová sem számít, csak érettségiben is lesz kilencedikes anyag, meg a következő évek is erre építkeznek.

Szóval, jövőre a kilencedikes anyag nagy részét újratanulod, vagy szépen lemaradsz.

És tizenkettedikben meg azt sem tudod, hová kapj.

2016. jún. 11. 14:49
 19/57 anonim ***** válasza:
82%
Hát én a kettesre se lennék nagyon büszke. Én is szégyelleném a gyerekem, ha a lustasága miatt állna ilyen trehányul, és megnézhetné a nyári programjait, mert biztosan szerves része lenne a magántanárhoz járás.
2016. jún. 11. 14:49
 20/57 A kérdező kommentje:
minden témához hozzá tudok szólni :'D.
2016. jún. 11. 14:50
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!