Hol tudnám eladni a használt közép és általános iskolás könyveimet és a számoló gépemet? Megveszik ezeket egyáltalán valahol?
A MÉH-telep kilós áron beszámolja a papírt, nem igazán jelentős összeg, de szabadul a helyed otthon...
a régi számoló gépet add a szomszéd ovodásnak... "egy újszülöttnek minden vicc új", ő még talán örülni fog neki
Mivel az utóbbi években folyamatosan változik az elfogadott tankönyvek listája, ezért nem nagyon van esélyed. Max. az atlaszok, függvénytáblázat, ahogy írták.
Az én időmben még volt egy csomó választék, a tanár eldönthette, miből tanít.
Ma már az állam megszabja, és elég idióta könyvekből kötelesek tanítani.
Szóval amit te használtál mondjuk 2-3-4 éve, azok ma már nem kellenek senkinek.
Főleg ha rossz állapotú, használt.
Én egyszer egy csomó jó állapotú mesekönyvet vittem be egy nagy belvárosi antikváriumba, szenvedtem vele, mert 2 nagy nehéz szatyor volt.
A nő meg kiválogatta, és 60-80 ft-ot (!!!) akart adni darabjáért. Hát hülye vagyok én? Akkor már inkább elajándékozom, ne nézzen már madárnak.
Megveszi 80 ft-ért, és van képe kirakni a polcra 2000-ért.
Pofátlanok nagyon.
Lehet tényleg jobban jársz a MÉH-teleppel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!