Ha a 20 éves gyereketek nem menne el nyáron dolgozni, mit szólnátok? Nem talált munkát.
a román határ mellett élünk. minden diákmunkát megpályáztam a környező városokban.nem hívtak vissza sehonnan. pedig mindenre jelentkeztem, még a "legalja" kukorica címerezésre és wc pucolásra is.
a szüleim megjegyezték,hogy ennyi idősen már illene dolgozni a nyáron. de nem vettek fel sehova. rendes munkára nem jelentkeztem, mivel egyetemre járok, orvosira. amellett nem tudok dolgozni évközben.
egy kommunikáció szak mellett lehet lenne időm. de itt nincsen:( most leszek harmadéves. ti mit szólnátok? nagyon égő,hogy nem dolgoztam a nyáron?
Kicsit úgy tűnik nekem, mintha csak a kifogásokat keresnéd. Ha úgy érzed megtettél mindent, akkor nincs okod szégyenkezni.
20 évesen én sem dolgoztam, (sőt, 24 évesen először) de nem is szégyellem, mert innentől kezdve életem végéig melózhatok.
A kommunikáció szakot felesleges ennyire lenézni, neked attól nem lesz jobb ha mások suliját szapulod.
elnézést a kommunikáció szak miatt, nem lenézésből írtam.
csak minden kérdésnél jönnek,hogy egyetem mellett lehet dolgozni. erre írtam,hogy nem minden szaknál olyan egyszerű . sokszor reggeltől estig bent vagyunk,labor,gyakorlatok megállás nélkül. szóval suli melletti dolgozás kiesik.
nyáron mindenképpen akartam volna,de hát nem vettek fel sehova.
a korábbi években dolgoztam nyáron is. most meg csak itthon ülök
#7 Én segítettem a kérdezőnek kicsit lehúzni... ;)
Egyébként nem ciki. Legalábbis szerintem nem. Én sem mentem el diákmunkára, azért, mert nyár elején németet tanultam(b1) az utolsó 1.5 hónapban pedig elég nehéz találni munkát... Szóval pihenj, no para, szerintem sanszos, hogy többet az életedben nem lesz többé ilyen nyarad... :D 16f
8# igazad van! csak érted így 20 évesen sokan teljes munkaidőben dolgoznak és így fura érzés,hogy én még nyáron sem. :(
köszönöm a válaszokat!
Ha Te kerestél munkát, és nem találtál, az nem a Te szégyened.
Másrészt: egyelőre tanulsz. Tehát nem vagy munkakerülő akkor sem, ha nem dolgozol.
Ráadásul úgy tudom (elnézést, ha tévednék), hogy ha Te még tanulsz, akkor szüleid kapják utánad a családi pótlékot+adókedvezményt; tehát még pénzügyileg sem csak rájuk támaszkodsz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!