Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ha a 20 éves gyereketek nem...

Ha a 20 éves gyereketek nem menne el nyáron dolgozni, mit szólnátok? Nem talált munkát.

Figyelt kérdés

a román határ mellett élünk. minden diákmunkát megpályáztam a környező városokban.nem hívtak vissza sehonnan. pedig mindenre jelentkeztem, még a "legalja" kukorica címerezésre és wc pucolásra is.

a szüleim megjegyezték,hogy ennyi idősen már illene dolgozni a nyáron. de nem vettek fel sehova. rendes munkára nem jelentkeztem, mivel egyetemre járok, orvosira. amellett nem tudok dolgozni évközben.

egy kommunikáció szak mellett lehet lenne időm. de itt nincsen:( most leszek harmadéves. ti mit szólnátok? nagyon égő,hogy nem dolgoztam a nyáron?

2016. aug. 1. 20:16
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:

Kerdező, én doki ismerőseim megcsinálták a mentős vizsgát, és mentőztek nyaranta utána ;)

Amúgy meg ez van. Orvosi, műszaki mellett nem lehet évközben dolgozni. Evvel számolni kell sajna. Dolgozol még eleget ha végzel.

2016. aug. 1. 23:28
 12/15 anonim ***** válasza:
38%

az én exem az orvosi mellett segédápolói állást vállalt, állandó éjszakás műszakot.

időben (6 év alatt) végezte el, igaz, nem summa cum laude.

2016. aug. 2. 09:43
 13/15 anonim ***** válasza:
Nem elég "csak" jelentkezni (sajnos), zaklatni kell őket, mert gondolom nem írtál olyan levelet/önéletrajzot, amivel kitűnsz a többiek közül.
2016. aug. 2. 11:46
 14/15 anonim ***** válasza:

Utolsó vagyok. Nem megsérteni akartalak, ez csak tanács volt, csak gyorsan ideírtam, hogy később is megtaláljam a kérdést.

Lehet, hogy olyan az anyagi helyzetetek (erről nem írtál), hogy jól jönne nekik, ha lenne saját pénzed. Egyébként nem hiszem, hogy ciki, hogy nem dolgozol, hiszen egész évben keményen tanultál, és ha még egy félállásra se volt időd, akkor az egyetemed kitesz egy teljes állást, túlórákkal. Én még nem vagyok szülő, de ha gyerekem lenne, nem küldeném el nyáron dolgozni. Persze ha nagyon szűkösen vagyunk, akkor szólnék neki, hogy szükség van a segítségére, de nem hinném, hogy léhűtő lesz valaki azért, mert 20 évesen nem dolgozik még. Pláne, ha nem a saját "hibájából" nem.

2016. aug. 2. 15:39
 15/15 A kérdező kommentje:

köszi a tippeket! közben visszahívtak az egyik helyről,ma megyek megbeszélni ,hogy hogyan lesz, kellek -e.

egyébként nem állunk olyan rosszul anyagilag, de azért nem két fillér az egyetem. főleg első évben volt húzós,akkor rengeteg drága könyvet kellett megvenni. most nem annyira jellemző már.

2016. aug. 3. 07:01
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!