Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Mondta már ezt a lányotok...

Mondta már ezt a lányotok nektek? Hogy reagáltatok?

Figyelt kérdés
Szeretne velünk lakni akkor is, amikor családot alapít, mert így lenne boldog. Nagyon örültem neki, mert én alig vártam, hogy elköltözhessek a szüleimtől, amint tehettem.
2016. márc. 11. 16:28
1 2
 1/17 anonim ***** válasza:
98%

Nekem a szüleim mondták már többször hogy mikor költözök el már végre. Én is mennék, de sajnos még nem tudok.

Egyébként sem hiszek a generációs együttélés működőképességében (vagy csak ritka esetekben). Ezt a személyes tapasztalataim is alátámasztják. Mindenki, akinek volt része ebben az ismeretségi körömben, az rossz szájízzel mesél róla.

De szülőként bizonyára örülnék, hogy nekem sikerült jobb kapcsolatot kialakítanom a gyerekemmel, mint a szüleimnek velem.

2016. márc. 11. 16:44
 2/17 anonim ***** válasza:
90%
Hány éves a lányod? Addig még nagyon nagyon sok viz lefolyik a Tiszán..
2016. márc. 11. 16:44
 3/17 anonim ***** válasza:
100%
Nincs lányom, a fiaimmal kiemelkedően jó a kapcsolatom. Mindannyian külön, önálló háztartásban gondolkodnak, gyakori hazalátogatással. Ebből - is - tudom, hogy helyesen neveltem őket.
2016. márc. 11. 16:48
 4/17 anonim ***** válasza:
100%
Attól is függ, hány éves. Még sokminden változhat addig.
2016. márc. 11. 17:05
 5/17 anonim ***** válasza:
100%

Imádom a 17 éves lányomat, de őszintén mondom: Nagyon remélem, hogy nekem nem fogja ezt mondani.

Hál istenek a családalapítást ő úgy gondolja, hogy mindenki külön éljen. Ennek így kell lennie. Az nem zavarna, sőt örülnék ha sűrűn átjárnának ebédelni,vacsorázni vagy csak úgy. Mi is mennénk amikor nem zavarnánk, de mindenki élje a maga életét.

Semmi jó nem jön ki abból ha több generáció él egy fedél alatt. Ilyenkor még a legszebb kapcsolatot is tönkreteheti az együttélés.

2016. márc. 11. 17:27
 6/17 anonim ***** válasza:
93%

Úgy lenne boldog? Hát igen, nekem is nagyon kényelmes lenne anyám nyakán laknom, lenne ki főzne helyettem, nem kéne mosnom, nagytakarítanom. Ki ne akarná ezt? Ja, aki akar saját életet.

Nem, nem örülnék, ha a lányom ezt mondaná.

2016. márc. 11. 19:22
 7/17 A kérdező kommentje:
Sajnos utolsó nem trafáltál bele, mert ő biztos nem ilyen és nem ezek az okok, de azért köszi a találgatást.
2016. márc. 11. 19:33
 8/17 A kérdező kommentje:

Ismét utolsónak: kb. így reagált volna anyám, ha nem taszított volna el magától teljesen és én mondtam volna ezt neki akkoriban.

:(

2016. márc. 11. 19:34
 9/17 anonim ***** válasza:
60%

Elvinném pszichológushoz, ha huszon-harmincéves nőként, saját család alapításán gondolkodva még nem tudna leválni.

A saját mentális egészsége érdekében.

2016. márc. 11. 19:56
 10/17 anonim válasza:
77%
Minden sz*rságért külditek pszichológushoz :D :D
2016. márc. 11. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!