Szülők! Hogy reagálnátok, ha a lányotok elmondaná, hogy megerőszakolták?
Megértették egyáltalán, hogy erőszakkal történt a dolog, te nem akartad? Olyan a reakciójuk, mintha azt hinnék, hogy te benne voltál a buliban, csak csalódást okozott és megbántad.
Az Isten őrizzen mindenkit attól, hogy bármelyik gyerekemmel ilyet tegyen...Téged pedig átöleltelek volna, megvárom, míg mindent kiadsz magadból, ami bánt, és kisírod magad, aztán elmondom, hogy ez szörnyű dolog, de túl fogsz rajta jutni, egy gyönyörű, kedves, értékes lány vagy, és az, amit ez a mocsok tett veled, nem a te hibád. Bármikor beszélhetsz róla, ha úgy érzed, hogy megkönnyebbülsz tőle.
Ezek után megkeresném neked a legjobb szakembert, a saját lelki békém kedvéért pedig egy magánnyomozót. Ennyi idő elteltével nincs sok értelme a feljelentésnek, de akkor sem viheti el szárazon.
Igen, az is megfordult a fejemben, hogy félreértették és tényleg azt hiszik benne voltam csak megbántam, annyit mondtam, hogy én nem akartam, de azt, hogy megerőszakoltak vagy ilyesmi, nem tudtam konkrétan kimondani. Nem tudom miért....leírni is nehéz ezt a szót.
Mikor belekezdtem olyan erősnek éreztem magam, azt hittem menni fog, de igazából hebegtem habogtam össze-vissza, kezem lábam remegett és azt hittem ott ájulok el. Ezek után nem hiszem, hogy fel merném hozni újra a témát
Egyáltalán nem jelentéktelen dolog, és nem vagy szánalmas.
A szüleiden kívül másnak beszéltél erről?
Szerinted egy fiú csak nézegetni vagy beszélgetni akar veled?
Ne hibáztasd magad , a szüleid magukat hibáztatják persze és ez a normális hogy nem veled ordibálnak meg nem vernek meg hogy ezt tetted! Valami másért van neked bajod! nem ettől szerintem!
4 év eltelt azóta... az ember főleg egy tini lány sokszor tesz hülyeséget... én is csináltam nem egyszer .. nem szorongok ez miatt! Felejtsd el és koncentrálj a jelenre és a jövőre! 4 év alatt sikerült biztos másképp látni a dolgokat! tessék mostmár felnőttként viselkedni...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!