Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha kiderülne a csajról, akit dobtál, hogy nem is megcsalt, hanem megerőszakolták?
Én azt hiszem, ma jöttem rá arra, hogy amit a volt barátom tett, az erőszak. Olvastam szinte hasonló esetet, egy oldalon.
Barátom azért szakított velem, mert megcsaltam. Vagyis... lefeküdtem a volt barátommal. Ma olvastam egy ugyanolyan történetet, mint ami az én "megcsalásom" volt. És ott írták, hogy ez is erőszaknak minősül.
Ti mit szólnátok, ha ez kiderülne fél év után a barátnőtökről, akit emiatt dobtatok?
Konkrétan nekem is ez a sztorim, annyi különbséggel, hogy anyum nem szólt bele semmibe, illetve már mi sem voltunk kapcsolatban.
De teljesen ugyanígy történt a dolog.
Hogy a barátom túl van-e rajtam. Passz. Azt mondta, inkább csak barátnak akar. Én megírtam neki, amikor rájöttem, aligha hiszem, hogy reagál valamit, de ő majd eldönti mit hisz.
20:49-el értek egyet.
Ha erőszaknak érezted, akkor miért nem akkor mondtad a barátodnak, mikor szakított veled? Ha akkor nem gondoltad, hogy megerőszakoltak, hanem elmondtad neki/ megtudta, hogy megcsaltad, és te nem azt mondtad, hogy megerőszakolt a volt barátod, akkor szerintem most már hiába próbálnál szépíteni, fél évvel később. Ha nem akartad, hogy szakítson veled a barátod, miért nem akkor mondtad el neki, hogy megerőszakolt az előző?
Utolsó.
Amikor belémhatolt, azt gondoltam, én ezt nem akarom, akaratom ellenére teszi. Gondolkoztam, hogy ez erőszak. Aztán annyiban hagytam, hogy csak én képzelem bele, és én vagyok a hülye, hogy hagytam. Eleinte ellenkeztem is, majd nem tudom miért, inkább nem. Mint leírtam, ugyanezt tudnám leírni, mint a lány, annyi különbséggel, hogy engem a kapcsolatom alatt vert a volt barátom. Akkor nem, akkor azt hajtogatta, mennyire hiányzom neki.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!