Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha kiderülne a csajról, akit dobtál, hogy nem is megcsalt, hanem megerőszakolták?
Én azt hiszem, ma jöttem rá arra, hogy amit a volt barátom tett, az erőszak. Olvastam szinte hasonló esetet, egy oldalon.
Barátom azért szakított velem, mert megcsaltam. Vagyis... lefeküdtem a volt barátommal. Ma olvastam egy ugyanolyan történetet, mint ami az én "megcsalásom" volt. És ott írták, hogy ez is erőszaknak minősül.
Ti mit szólnátok, ha ez kiderülne fél év után a barátnőtökről, akit emiatt dobtatok?
De nem értem. Jártatok. Aztán szakítottatok. Aztán összejöttél vki mással. Majd lefeküdtél az exeddel.
De hogy kerültél az exedhez? Miért mentél oda? Mivel vett rá, hogy szexeljetek, ha már nem is jártatok?
Ez előző komment a 49esnek ment. Azért nem mondtam neki ezt, mert én azt hittem, csak az az erőszak, ha megver, megpofoz, és úgy dug meg.
Ő nem így tette... engedtem, hogy ott aludjon nálam egy iskolai rendezvény után. Majd miután visszaértem fürdésből, ő ott állt pucéran, mereven. Mondta, hogy kiveri. Én közöltem, hogy tegye, átmegyek a másik szobába. Kérdezte, akarok-e segíteni. Mondtam, hogy nem, tegye egyedül, ha akarja. Aztán amikor vettem fel a bugyim, akkor elkezdett hozzám bújni, majd be akart hatolni. Mondtam neki, hogy hagyjon, mert barátom van, szeretem. Ennek ellenére belémhatolt. Én nem élveztem, csak feküdtem, ő meg puszilgatott. Aztán a végén sírtam, hogy én a barátomat szeretem.
Nem én mondtam el páromnak, hanem a volt barátom hívta fel telefonon. Aztán amikor megtudtam, csak sírtam, nem tudtam mit mondani. Majd elhittem, hogy megcsaltam.
Hát ez nem erőszak, már bocs.
Nem kényszerített szexre, mondtad neki hogy nem akarod?
Ez bizony megcsalás, nem kényszerített rá erőszakkal a barátod hogy lefeküdj vele, az nem számít hogy nem élvezted.
Jól tette hogy kidobott.
De miért mentél bele? Mert teljesen más az, ha valakik kapcsolatban vannak. Óriási a különbség, a linkelt és a Te sztorid között. Az a lány belement, mert mondjuk nem akarta, hogy szétmenjenek, ott volt az anyja nyomása, meg amúgy is, jártak a sráccal De te MEGCSALTAD a barátodat, Te épp valaki mással voltál, mikor ez történt. Pont ez a lényeg: Te nem voltál együtt az exeddel. És gondolom ahhoz, hogy ilyesmi történjen, neked is benne kellett lenned. Nem úgy történt, hogy elkapott az utcán, nem elráncigált hozzájuk, nem voltál nála egy sima beszélgetésen és elkapott és az ágyhoz kötözött... Ha ezek közül történt volna valamelyik, azt valószínűleg elmondtad volna a barátodnak.
De miért mentél bele a dologba? Onnantól, hogy hagytad, hogy megtörténjen, hogy nem ellenkeztél, ez nem számít erőszaknak.
Már nem volt a barátod, nem "rendelkezett feletted", mint egy kapcsolatban...
Egyáltalán miért találkoztál vele? Vagy miért nem szóltál az akkori barátodnak, hogy találkozol az exeddel?
Túl sok a kérdés, ami arra irányul, hogy miért hagytad magad, és ha igazából nem akartad MEGCSALNI a barátodat, akkor miért hagytad, hogy megtörténjen a dolog, ha nem erőszakoskodott a srác.
Bocsi, nem olvastam a Te kommentedet. Most már értem, miért volt nálad. De ha nem akartad, hogy megtörténjen, miért nem rúgtad tökön? Miért nem ellenkeztél? Miért nem karmoltad, haraptad stb?
És miért nem mondtad el a barátodnak, hogy mi történt pontosan? Lehet, hogy ő úgy vette, hogy megcsaltad, de ha szeret, akkor miért az exednek hitt, ahelyett, hogy meghallgatott volna téged? Ha szereted a barátodat, akkor miért nem próbáltad meg elmondani neki?
ilyen világot élünk sajnos.csak azzal csinálják meg akivel meglehet.volt egy nőm,aki hülyének nézett,elhajtottam.
később keresett mindíg,rá fél évre találkoztam vele,és mintha egy narkós jött volna velem szembe.karikás szemek....
megkérdeztem mi a baja.elmesélte,h megbánt mindent,meg a szokásos sablonszöveg.rákérdeztem erélyesebben mi a baja,elmesélte szinte ugyanezt.
sokat gondolkodtam a sztorin,igaz lehet-e vagy nem.
a végére jártam,és igaz volt.
annyit tudtam segíteni neki,h szóltam egy rézbőrű munkatársamnak,aki kóteros volt,szóval a férfi segg nem tabu számára,adtam neki 5 ezret,és aztán az erőszakoloból asszony lett.
a csajjal természetesen nem beszéltem azóta sem,sztem csak annyit vehetett észre,h miután találkozott velem,megszűntek a zaklatások.
hát nem mindenki segítőkész mint én.
azóta a lány visszasír,de aki hülyének nézett valaha is,az a szememben nem sok.
fehér ember nem felejt.
Nem tudom miért nem bántottam. Leginkább azért, mert ha megtettem volna, akkor a sürgősségin kötöttem volna ki. Barátomnak miért nem mondtam? Elhittem a volt barátomnak, hogy megcsalás. Nem tudom. Nem is gondolkoztam rajta. Mostanság gondolkozom a dolgokon, hogy mi miért. És ez a rész mindig is furcsa volt.
Aki írta, hogy aki egyszer hülyének nézi, stb... nem néztem hülyének, szerettem, ezt tudta akkor is. Nem tudom miből gondolod, hogy hülyének nézem.
És Te előtte vetted fel a bugyid?
Exek előtt nem szokás öltözködni, pláne ha nem akarsz tőle semmit, arról nem is beszélve, hogy volt barátod.
Szerintem te csak kibúvót keresel.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!