Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha kiderülne a csajról, akit dobtál, hogy nem is megcsalt, hanem megerőszakolták?
Én azt hiszem, ma jöttem rá arra, hogy amit a volt barátom tett, az erőszak. Olvastam szinte hasonló esetet, egy oldalon.
Barátom azért szakított velem, mert megcsaltam. Vagyis... lefeküdtem a volt barátommal. Ma olvastam egy ugyanolyan történetet, mint ami az én "megcsalásom" volt. És ott írták, hogy ez is erőszaknak minősül.
Ti mit szólnátok, ha ez kiderülne fél év után a barátnőtökről, akit emiatt dobtatok?
hát akkor válaszolok én is.. van bennem mélyen egy kis pszicho szal ha ilyesmit tudnék meg és bizonyítottan, nem biztos, hogy jót cselekednék..persze hirtelen felindulás és a előre megtervezett gyilkosság közt különbség van:D
szal valszeg lenyugodnék pár nap alatt.. addig meg bezárom magam a szobába:P
és a lány akit dobtam meg ezek után még is, hogy tudna rám "felnézni"?
dobtam őt hirtelen felindulásból, innentől kezdve bármikor a képembe vághatja, hogy nem is szerettem őt igazán.
hiszen meg sem hallgattam, az ő verzióját az aktusról vagy akármi.. szal ez a probléma mind két fél részéről elég halott ügy.. marha jó kommunikáció és elvakult szerelem kell ahhoz, hogy ezt a balhét maradéktalanul le lehessen tárgyalni.
ettől függetlenül már írta vki.. nálam(is)már az is eléggé kiüti a biztosítékot, hogy ha az ex pasi ott alszik a páromnál.. az ex nem hiába ex.. nincs keresni valója a szerelmem mellett.. tehát erre alapozva és a fenti állításomra miszerint g*ci jó kommunikáció szükséges..
azt mondom, hogy nem jönnénk össze a "megerőszakolt" 'ex'emmel a szakítás után, ez fix.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!