Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Mit reagálnátok arra, ha kiderülne a csajról, akit dobtál, hogy nem is megcsalt, hanem megerőszakolták?
Én azt hiszem, ma jöttem rá arra, hogy amit a volt barátom tett, az erőszak. Olvastam szinte hasonló esetet, egy oldalon.
Barátom azért szakított velem, mert megcsaltam. Vagyis... lefeküdtem a volt barátommal. Ma olvastam egy ugyanolyan történetet, mint ami az én "megcsalásom" volt. És ott írták, hogy ez is erőszaknak minősül.
Ti mit szólnátok, ha ez kiderülne fél év után a barátnőtökről, akit emiatt dobtatok?
érdekes story.. nos.. ha annyira nem akartad volna a szexet akkor inkább agyonvereted magad mielőtt behatol.. aztán legalább feljelentheted utána.
ne mondd nekem, hogy ha egy lány ellenkezik, ráfeszít a p*nára, közben ficánkol, rugdos, karmol, harap akkor az nem állít le egy ép elméjű tagot.
és még mindig belekarmolhatsz a f*szába, vagy leharaphatod neki. védekezni egy álló f*szú srác ellen?.. gyerekjáték:)
de a pasid már buktad.. nincs az az ember aki ezt a megerőszakolós storyt beveszi...:)
és mellesleg... az exed ne aludjon nálad. a kapcsolatod alatt vert téged az exed.. ember.. itt minden helyzetben te vagy a hülye..
hagytad hogy verjen az exed, hagytad hogy szakítás után megdugjon.
innentől kezdve nincs miről beszélni..
ha egy nőt megvernek sztem nem normális reakció az hogy a férfi mellett marad.. vmint miután szakítanak hagyja hogy ott aludjon nála.
kicsilány.. a zsák a foltját..tudod:)
az exed se 100as és te sem.
jöjjetek össze ismét.
Ha csak a címre gondolok: Attól is függ, hogy mennyire durva az eset. Ha csak erőteljesebben próbálkozott a dologgal, akkor felkeresem és kicsit, mondjuk úgy, elbeszélgetünk. Ha meg is történik feljelentés.
De ha az egész sztorit nézem: Eddig megcsalásnak tartottad, leírás alapján nyomatékosan nem is ellenkeztél. Na meg ne haragudj, az exed nálad alszik? Ez azért kicsit abszurd. Ez olyan mint hogy megdöglött a kutya, de azért tartsuk meg! Én sem néznék a barátnőmre őszinte tiszta szemmel, ha együtt aludna az exével (habár a szakításuk után 1 évig még hívogatta, meg 1X el is ment hozzá, na nálam itt telt be a pohár és akkor személyesen közöltem vele, hogyha annyira szerette, akkor miért volt, hogy csak 3-4-5-6!!! hetente jött haza hozzá? Bezzeg amint vége lett, jajj de hiányzol stb. Na meg mikor az alatt az 1 év alatt volt 2 nője, akkor persze sosem kereste a páromat. Akkor hogy is van ez? Ha nincs ló jó a szamár is? Na, de ne térjünk el a te témádtól ennyire.). Nem tudom, hogy történt pontosan, de kicsit foghíjas a dolog. Én sem hagyom, hogy ismerősöm, rám nyit fürdés közben és rám veti magát. :/
Én inkább kötöttem volna ki a sürgősségin, minthogy megcsaljam a barátomat ilyen módon. Mondjuk én jóban vagyok az exemmel, szóval semmi gond nem lenne belőle ha nálam aludna, de ha vert volna, akkor kizárt lenne, hogy valaha is újra lássam. Jó, mégis ott aludt. De miért hagytad magad?... Ha igazán szeretted volna az akkori barátodat, akkor nem hagyod, hogy a másik olyat tegyen veled. Ha megvert volna, pláne mondjuk 8 napon túl gyógyuló sérüléseket okozva, vagy megerőszakol rendesen, akkor feljelenthetted volna. És emellett valószínűleg a barátod is jól ellátta volna a baját (én legalább is olyannak ismerem a barátomat, hogyha valaki ilyet tenne velem, akkor úgy neki esne, hogy 2 embernek kéne leszednie a másikról, hogy nehogy kicsinálja...).
Ne haragudj, de a Te sztoridnak köze nincs ahhoz, amit belinkeltél, és hiába próbálod így utólag magadnak megmagyarázni a dolgot. Te hagytad magad, és utána még csak meg se próbáltad a barátodnak megmagyarázni a dolgot.
Remélem tanultál az esetből és többet nem hagyod így magad.
De halálosan komolyan gondolom, de kár volt leírnom. Én tudom, hogy akkor és ott mit éreztem, és hogy miért nem úgy cselekedtem, ahogy kellett volna.
Nem kell, hogy higyjetek, és díjazom, hogy egy válasz sem a kérdésre válaszolt. Kb leszarom az egészet, ez van. Beszoptam. Ahogy mindent az életben.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!