Mit reagáltatok volna? "Legfeljebb bevittek volna a detoxba. " Ártatlan tréfából szidkozódás?
A lányom először volt szilveszterezni a barátaival. Dsose adott okot az aggodalomra, rendes gyerek. De azért persze Leszögeztünk
Néhány szabályt:
-Legkésőbb 3-ra itthon van
- nincs: Alkohol,cigi,drog,szex
Ezeket amúgy betartotta és azt mondta hogy élete legjobb szilvesztere volt.
2.-án itt volt a testvérem. Róla tudni kell, ha tehetné a 19 éves fiát kisérgetné mindenhova. Sehova nem engedi el a gyerekeit. (azt hiszem ezt hívják helikopter szülőnek) szóval ő már eleve azon kiakadt hogy elengedem.Éppen viccelődtünk (tényleg semmi komolyság nem vollt) mikor a fenti mondat kicsúszott a szájából.
Azóta persze mi vagyunk a rossz szülők. Mindennek elhord minket.
Én lennék a rossz felfogású?
Nem lehet, hogy a lányod provokatívan mondta, hogy a nénje szálljon már le a témáról és értse meg, hogy semmi köze hozzá, és ne cseszegesse tovább? (Te voltál ott, te hallottad a hangsúlyt.)
Ha betartotta, amiben megállapodtatok, akkor nem aggódnék, a családot meg leszerelném, hogy a lányod eddig is megbízható volt és most sem adott okot arra, hogy meginogjon a bizalom.
(Ha bizonytalan vagy a hangsúlyban, egy lightos beszélgetést megér a dolog.)
Az enyém 17 volt-fiú- mi is átbeszéltünk előtte mindent, folyamatos sms-ek -abból nem engedtem-.. a legtöbben úgy bebaxtak hogy széthányták a lakást..:(( ő már haza is akart jönni holott rocker, bulizós fiú!!:)) Idén csak egy ember dőlt ki:DDD ...én is sz.r anyának éreztem magam de három hónap múlva 18 lesz onnantól??? :( ..gyakoroljon. Muszáj bíznom benne úgy vélem! TEsódat meg nyomd le mint a bélyeget. Nem kell ahhoz szilveszter hogy bebaszcsizzanak a nászájszakáján is ott lesz a gyereknek?? :D ..
Mondd neki hogy rágalmazás amit művel- mert erőteljesen az! Lányodhoz gratula, látod nem minden kamasz hülye :D
Nem értem, hogy a kérdésed és a leírásod között mi az összefüggés. Elsőre azt hittem az jön ki a sztoriból, hogy a lányod mégis ivott, aztán egészen elkanyarodtál.
Amúgy tesódnak mi köze ahhoz, hogy elmehetett a lányod bulizni.
De egy kérdés felnerült bennem. Ha nem ihat egy pohár pezsgőt se, akkor minek szilveszteri buliba menni? :/
Ne haragudj, de ha te egy középiskolás lány anyjaként ennyire függsz egy egyértelműen nem normális ember véleményétől, azon neked is el kell gondolkodnod.
3-szor hívnak fel? Ha elmondtad elsőre is, hogy mi hogy volt, már a második cseszegetésnél le kellett volna erőteljesen állítani a rokonságot, a harmadik telefonhívásig nem lettv olna szabad egyáltalán eljutni.
Minden határon túlmegy, hogy valaki hagyja magát a családjától számonkérni, hogy mit enged meg a lányának, és mit nem.
(Megjegyzem, azt én sme értem, hogy miért kell betarthatatlant kérni és megígértetni a gyerekkel. DRog ne legyen sehol sem, lehetőleg cigi sem, szex a maga helyén és idejében, de tényleg szilveszterkor egy pohár pezsgő sem? nem írtad, mennyi idős a lányod, de ha hajnali 3-ig elengedted, akkor azért minimum 16 évesnek hinném. Ha a lányod ezt az ígéretét is betartotta, akkor ted dössze a kezed, hogy ilyen. Ha nem, akkor is jó tudni, hogy tud annyira mértéket tartani, hgy nem vetted észre, hogy ivott egy kicsit. Az egésznek úgysem a totális tiltás a lényege, hanem, hogy mindig megmaradjon egy bizonyos határon belül.)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!