Mit csináljak? Anya miért nem beszél velem?
Nem akarok a medve bőrére inni,de szerintem azért mérges,mert nem látná szívesen háznál a hétvégén édesapádat.
De lehet,hogy valami dühítőt mondott neki.Majd kiderül a következménye.Tartsatok ki hétvégéig,utána már tisztább lesz a helyzet.
Anya mérges, mi lehet az oka?
Ma reggel még jó kedve volt, de ugy ebédelés előtt történhetett valami, aminek nem tudom az okát.. Azert gondolom hogy ebédelés előtt, mert amikor ettünk, egyutt a csalad, akkor alig szolt valamit, es ha szolt is, akkor is merges hangon. Apa kulfoldon dolgozik, ma ment vissza es anya nem kiserte ki az autohoz. Azt nem tudom hogy elkoszont-e tole, mielott elindult volna, mert masik szobaban voltam. Este hivott apa, es anya nem beszelt vele. Nem tudom mi lehet az oka ennek a haragnak, de nagyon szomoru vagyok amikor ilyen.. sirni tudnek.. Remelem ez a harag elszáll, nem tudok es nem is merek tenni semmit.. Mar megkerdeztem tole, hogy mi a baj, tobbszor is de mindig csak mergesen valaszolta hogy “semmi”..
https://www.gyakorikerdesek.hu/csaladi-kapcsolatok__szulo-gy..
Vannak unatkozó személyek, akik próbálják hülyíteni a topikon lévőket. Sajnáltatni magukat. Vagy fogyatékosok, csak nem merik felvállalni. Mennyivel egyszerűbb lenne így feltenni a kérdést : Fogyatékos vagyok, unatkozok, és csak itt állnak velem szóba. Kérlek ne utasítsd el a kérdésem. Jó emberismerő vagyok, nem küldenének a Taigetoszra.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!