Szerintetek ez normális?
Nem tudom jó helyre írok vagy sem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.
Évek óta Anime holmikat gyűjtök(figurákat, posztereket, kulcstartókat, cd-ket és egyéb holmikat) és a rokonoktól (szülők, nagyszülők)folyamatosan kapom az ívet, hogy miért költök ilyen baromságokra, inkább tegyem félre. 22 éves lány vagyok, van önálló keresetem, az anyagiakba természetesen beszállok, anyu fizeti a konyhára valót én pedig állom a csekkeket, szerintem elég igazságosan van így elosztva a dolog. Ráadásul még engedélyt is kell kérnem ha rendelni szeretnék valamit. Tudom, drága a hobbim, több figurám is van ami 30-40.000ft-os de ezekre mind a saját pénzemből spóroltam össze és nem 1-2 hónap alatt, van olyan figurám amire több mint 1 évig spóroltam. Miért ellenzik ennyire a hobbimat? Az ismeretségi körömben többeket támogatnak minimum szóban, de van olyan is akinek finanszírozzák is egy részét. Nekem nem kell fizessenek bele egy fillért se, csak azt szeretném ha elfogadnák, de egyszerűen képtelenek...Miért baj ha kicsit magamra is szeretnék költeni a Saját pénzemből?
15#
igen, hidegen hagynak mert depressziós vagyok de ez most nem tartozik a kérdésemhez :)
17#
nem nekem van nyugdíjam, anyunak, le van százalékolva
Vannak barátaim de ritkán találkozunk, nem kell féltened attól, hogy gyerekem legyen mert nem is szeretnék :)
Látom tényleg felesleges volt kiírnom mert ha mást csinálok mint az átlag akkor rögtön defektes vagyok, mindegy, inkább maradok akkor defektes akinek az anime körül forog az élete, nekem megfelel, másnak nem ártok vele.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!