Szerintetek ez normális?

Figyelt kérdés

Nem tudom jó helyre írok vagy sem, de kíváncsi vagyok a véleményetekre.

Évek óta Anime holmikat gyűjtök(figurákat, posztereket, kulcstartókat, cd-ket és egyéb holmikat) és a rokonoktól (szülők, nagyszülők)folyamatosan kapom az ívet, hogy miért költök ilyen baromságokra, inkább tegyem félre. 22 éves lány vagyok, van önálló keresetem, az anyagiakba természetesen beszállok, anyu fizeti a konyhára valót én pedig állom a csekkeket, szerintem elég igazságosan van így elosztva a dolog. Ráadásul még engedélyt is kell kérnem ha rendelni szeretnék valamit. Tudom, drága a hobbim, több figurám is van ami 30-40.000ft-os de ezekre mind a saját pénzemből spóroltam össze és nem 1-2 hónap alatt, van olyan figurám amire több mint 1 évig spóroltam. Miért ellenzik ennyire a hobbimat? Az ismeretségi körömben többeket támogatnak minimum szóban, de van olyan is akinek finanszírozzák is egy részét. Nekem nem kell fizessenek bele egy fillért se, csak azt szeretném ha elfogadnák, de egyszerűen képtelenek...Miért baj ha kicsit magamra is szeretnék költeni a Saját pénzemből?

2018. jan. 17. 13:22
1 2 3 4 5
 21/43 A kérdező kommentje:
Sajnos igen...többször is volt már rá példa...még ha szükséges dologra kéne...de nem, cigire kell
2018. jan. 17. 14:40
 22/43 A kérdező kommentje:

15#

igen, hidegen hagynak mert depressziós vagyok de ez most nem tartozik a kérdésemhez :)

17#

nem nekem van nyugdíjam, anyunak, le van százalékolva

2018. jan. 17. 14:42
 23/43 anonim ***** válasza:
16%
Igen... Neked segítségre van szükséged
2018. jan. 17. 14:44
 24/43 anonim ***** válasza:
15%
Egyet értek az elozovel mielobb fordulj pszihologushoz,a saját érdekedben.
2018. jan. 17. 14:45
 25/43 A kérdező kommentje:
Emiatt valószínűleg, de nem az animék miatt
2018. jan. 17. 14:45
 26/43 A kérdező kommentje:
Régen akartam többször is, de itthon lebeszéltek mindig mert csak bebeszélem magamnak és, hogy igazából semmit sem tudok a depresszióról.
2018. jan. 17. 14:46
 27/43 anonim ***** válasza:
22%
Kezdem érzezni h nálatok mindenki defektes, 22 éves normális no nem csak az animekbe van beleörülve. Kapcsolataid baráti? Vagy az is hidegen hagy, akkor gyujtogess továbbra is figurákat, más 22 éves meg emberi kapcsolatra gyur,tanul,dolgozik,párt keres,gyereke lesz. Neked inkább ne legyen,gyerek vagy még 22 évesen is. 22 éves nem kell szuloi engedélyt kérned ha pszichologusoz mennél. Elmész és kész. Segitség kell,az anime itt a legkisebb gondod. Potcselekvés lehet inkább mert nincs életed jo formán.
2018. jan. 17. 14:53
 28/43 anonim ***** válasza:
85%
A depressziosnak nincs hobbija.. Kb magasról tojik mindenre hogy lefurdott e vagy rend van e körülötte. Ismerek egy pár depresszios esetet hisz szakmamban elkerulhetetlen de egyiknek sem volt munkaja de meg hobbija sem. Úgyhogy na...
2018. jan. 17. 14:55
 29/43 A kérdező kommentje:

Vannak barátaim de ritkán találkozunk, nem kell féltened attól, hogy gyerekem legyen mert nem is szeretnék :)

Látom tényleg felesleges volt kiírnom mert ha mást csinálok mint az átlag akkor rögtön defektes vagyok, mindegy, inkább maradok akkor defektes akinek az anime körül forog az élete, nekem megfelel, másnak nem ártok vele.

2018. jan. 17. 14:58
 30/43 anonim ***** válasza:
6%
Akkor miért kérdeztél,ja h megmontuk a frankot h zizi vagy,kb 12 évesen sznten létezel 22 évesen,ja,nem ártasz másnak kb csak magadnak ezzel a beteges gondolkodás moddal,de majd 30 évesen irigykedhetsz a barátaidra akiknek lesz saját életuk te meg nézheted a fuguráidat a szobádban egyedül szobanövényként. Egésszégedre.
2018. jan. 17. 15:09
1 2 3 4 5

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!