Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » A ti édesanyátok is csinálja ezt?

A ti édesanyátok is csinálja ezt?

Figyelt kérdés
Már lassan 3éve csinálja, hogy megjön a munkából, és egész nap a sorozatokat nézi a tv2-n. Most jött valami új sorozat, aztán a bosszú vagy szerelem és így tovább este 10-ig. Főz mellette meg minden, de idegesítő. Főleg, hogy nagyothalló és bombol a tv. Siessunk haza mert kezdődik a sorozat? Szóval nálatok is van ilyen? Jó napot mindenkinek így a végére köszönöm a válaszokat?!
2018. jan. 16. 16:57
1 2 3 4
 21/35 A kérdező kommentje:
De hiába megyek oda, vagy a párja, 3 éve vannak együtt és fontosabb a sorozat. Testvérem lejon hozzank egy hónapban és akkor is sorozat sorozat.... Most is idáig hallom, alszik, de bombol a tv. Erre kell aludnom este. Ha nincs tv ott a telefon, ha az sincs akkor éppen alszik. Ja és én nehezebb munkát végzek, ő könyvtárban dolgozik, én a hegesztő műhelyben, szóval lehet latolgatni kinek nehezebb a munkája.
2018. jan. 16. 22:34
 22/35 anonim ***** válasza:
100%
Anyu is szeret tévét nézni, de inkább azután, hogy megfőztük a vacsorát. Neki ez a kikapcsolódás, mindenkinek szüksége van valamire. Nincs ezzel baj, max annyit tehetsz, hogy szólsz neki, egy picit halkítsa, ha zavar a tanulásban, bár a korod nem írtad.
2018. jan. 17. 15:47
 23/35 anonim ***** válasza:
100%
Ja, bocsi, nem láttam, hogy már írtál. Akkor tapintatosan mondd neki, hogy legalább este halkítsa le, mert nem tudod kipihenni magad és így nem tudsz dolgozni.
2018. jan. 17. 15:48
 24/35 anonim ***** válasza:

Hát komolyan vicces volt végigolvasni :).

Kérdező, anyukámnak (nem néz sorozatot - tudtommal, mert külön lakunk), van egy vezeték nélküli fejhallgatója. Önmagától vette, egy elég komoly darab kinézetre (olyan tízes lehetett kb.) már külön laktunk. Korábban este néha én is szóltam neki, hogy hangos a tévé. Valahogy, tapintatosan vezesd elő.

2018. jan. 23. 17:58
 25/35 anonim ***** válasza:
100%
Szeretnék kérdezni valamit, így összefüggéseket keresve. Akikről beszéltek, hogy sorozat-függők, ők depressziósak is? Az anyu egész életében 1,2,3 sorozatot nézett,néz rendszeresen, mert volt rá ideje és lelkileg meg volt törve mindig. Nade! Anyu szerelmes lett, van fontosabb, így nuku sorozat, nuku depresszió. :D
2018. jan. 23. 18:32
 26/35 Crowensoul ***** válasza:
100%
Szia! Ha szabad kérdeznem otthon jók a családi kapcsolatok? Rendben van minden? Mert lehet hogy Anyudnak valami hiányzik az életéből és azt próbálja a sorozaton keresztül "megélni".
2018. jan. 23. 21:02
 27/35 anonim ***** válasza:
100%

Hm, én anya vagyok, és az a helyzet, hogy az utóbbi fél évben magam is rákattantam arra, hogy főzés közben filmeket nézek – pedig emlékszem még, régen mennyire csodálkoztam azokon, akiknél a konyhában is volt tévé.

Nekünk tévénk nincs, tablet + fülhallgató kombóval főzőcskézek, így szerencsére senkit nem zavarok vele, illetve nem kell időre hazaérnem, hisz a neten nézem.

De! Azt tapasztalom, hogy ezek a sorozatok valóban elég addiktívak bírnak lenni. Utoljára a Walking Deadet kezdtem el, gondolván, belenézek, mit esznek rajta annyira mások… és nem bírok leállni vele. Mentegethetném magam, hogy nagyon érdekes szociográfiai tanulmánynak tekinthető a sztor, de lássuk be, mégsem egészséges akár csak napi szinten loccsanó agyvelőket, buggyanó beleket nézni – nekem legalábbis rányomta a bélyegét a hangulatomra.

A lényeg, hogy egyetértek azokkal, akik azt mondják, azzal nincs gond, ha valaki a házimunkát akarja feldobni ezekkel, de vigyázni kell, mert függővé lehet válni.

2018. jan. 23. 21:08
 28/35 anonim ***** válasza:
100%

Már elköltöztem, de az enyém is ezt csinálta. Pl. volt, hogy hazaértem és kezdtem volna mesélni neki, hogy milyen volt a napom, erre rám szólt, hogy maradjak csönbe, mert ő most nézi a Barátok köztet. Vége lett, akkor 10 percig meghallgatott, de utána kezdődött a Született feleségek. Stb.

Szerintem most is sorozatfüggő, de nem vagyok annyira képben, mert csak ritkán találkozunk, de asszem most a Szulejmán a kedvence.

2018. jan. 24. 00:47
 29/35 A kérdező kommentje:
Nincsenek családi problémák, de első dolga hogy megjön... Hol a távirányító? Régen ha fürdőben voltam nem ment neki a tv, aztán benyitott fürdés közben hogy direkt csinálom ordított meg ilyen olyan vagyok, mert nem megy a böszme tv..
2018. jan. 26. 10:19
 30/35 anonim ***** válasza:

Nem lehet valami depresszióhoz köthető baja anyudnak? Nem olvastam végig a kommenteket, de ez nekem ilyen "menekülés a világból" szagú történet. Mint a számítógépfüggőknél, mikor már szinte az online világot látják valósnak. Lehet, hogy anyud is ezért temetkezik bele a sorozatokba.

(Ha már valaki írta ezt előttem, bocsesz, siettem , csak a kérdező kommentjeit olvastam el)

2018. jan. 26. 11:46
1 2 3 4

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!