A ti édesanyátok is csinálja ezt?
Figyelt kérdés
Már lassan 3éve csinálja, hogy megjön a munkából, és egész nap a sorozatokat nézi a tv2-n. Most jött valami új sorozat, aztán a bosszú vagy szerelem és így tovább este 10-ig. Főz mellette meg minden, de idegesítő. Főleg, hogy nagyothalló és bombol a tv. Siessunk haza mert kezdődik a sorozat? Szóval nálatok is van ilyen? Jó napot mindenkinek így a végére köszönöm a válaszokat?!2018. jan. 16. 16:57
11/35 anonim válasza:
Anyukám, Anyósom, Nagymamám, Nagynénem ugyanez
12/35 anonim válasza:
Nekem csak a nagymamam. O meg dolgozik, de utana... baratok kozt, joban rosszban szulejman, szultana, fatmagul, veronica aranya, titkok ejszakaja. Nekem nem olyan zavaro mert nem egyutt lakunk, csak ha naluk vagyok akkor erzekelem, de ott tobb tv is van tehat en is tudom azt mezni amit meg en szeretnek.
13/35 A kérdező kommentje:
Köszönöm mindenki válaszát. Azért idegesítő, mert ha épp nem sorozatot néz, akkor telefont nyomkod, ha nem azt nyomja, hanem például meghívom valahova enni, akkor siessunk haza a sorozat miatt, ha a 27 éves bátyám eljon hozzánk, akkor is a tv megy, különben nem döglök, sok dolgom van, csak idegesítő, hogy a sok sorozat miatt 3-4 óra egy bármi neki ha én főzök akkor másfél óra ugyan az. Köszönöm a beszolast is.
2018. jan. 16. 17:54
14/35 anonim válasza:
Nem együtt lakunk, de meggondolandó, kit mikor szabad még telefonon is felhívni, mert egyik ezt, a másik azt a sorozatot nézi. Felőlem nézhetik, de ne mondják, hívjam vissza őket, ha vége a sorozatuknak.
15/35 anonim válasza:
Sz ar rájönni így 23 évesen hogy anyukák, mamák, anyósok és nagynénik életét élem. Sietek haza munkából hogy nézzem a bosszú vagy szerelmet előtte fatmagülhöz siettem😁. Közbe főzök takarítok én is(ezért is szól hangosan a tévé hogy haljam) Anyu meg barátnőzik csavarog most éli tini korát. Azthiszem nálunk nagyon megcserélődtek a szerepek.
16/35 anonim válasza:
Az én anyám a koreai sorozatoka van rákattanva!😂
17/35 anonim válasza:
Nem magamról beszélek, hanem anyámról, mert detto ugyanez. Az téged nem zavar, hogy lenyomja a 8 óráját a munkahelyén, főzés közben meg sorozatokat néz-hallgat a konyhában? Neki ez a második műszak. Legalább tévét tud nézi. Fogd fel így. Ha zavar, hogy hangos, akkor csukd be a szobád ajtaját. Majd szólni fog, hahóóó, kész a kaja!!!
18/35 anonim válasza:
Nagynéném.
Hazaér és sorozat, hétvégén egész nap.
De kimenni luxus, aztán csodálkozik hogy folyamat rosszkedvű. :D
19/35 anonim válasza:
Ezek után a válaszok után nem csodálkozok, hogy az emberek itt tartanak. Ahelyett, hogy olvasnának vagy fejlesztenék magukat.
20/35 anonim válasza:
Főzés közben nehéz olvasni. Legalább szól a háttérben valami.
Kérdező azt írja, hazaér a munkából, nekiáll főzni és sorozatot nézni-hallgatni. Ezért írtam, hogy legalább a második műszakja legyen már kicsit szórakoztatóbb.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!