Ti mit tennétek abban az esetben, ha édesanyátok barátja nem engedné meg nektek, hogy könyveket olvassatok?
Figyelt kérdés
2015. aug. 25. 12:32
1/29 anonim válasza:
Hány éves vagy, és MILYEN könyvekröl van szó?
2/29 anonim válasza:
Első körben megkerdeznem, mi a baja vele. Lehet hogy drágának tartja, de akkor még ott a könyvtár. Vagy azt tudom még elkepzelni, hogy késő éjjel olvasol, zavarja a fény.
Értelmetlen indoklás után Anyámhoz mennek és elmondanak neki, hogy mit talált ki a barátja
3/29 anonim válasza:
Anyám barátja senki. De ha valaki is lenne, akkor is jogtalan lenne a kérése.
4/29 anonim válasza:
Megmondanám neki, hogy a világon semmi köze hozzám, és állítson magán, de sürgősen. Mivel ő nekem senkim, nehogy már még ő szabja meg, hogy mit olvassak.
5/29 anonim válasza:
Milyen könyvet? Milyen időpontban? Mi az ok, ami miatt nem olvashatsz?
6/29 anonim válasza:
Nagy ívben szarnék rá, hogy mit engedne meg nekem. Nem az apám, hogy parancsolgasson nekem. Bár ha apán tiltaná a könyvolvasást az sem nagyon érdekelne.
7/29 anonim válasza:
Szerintem ilyet normális ember nem tilt meg senkinek.Az olvasás jó dolog.Most lényegtelen,hogy ponyvaregényt olvasol vagy komoly témájút.Még mindig egy jó időtöltés és szerintem becsülendő,hogy a mai világban még van akit leköt az internet mellett.Szóval ne foglalkozz vele,olvass nyugodtan amikor és amit akarsz.
És bár csúnya kimondani,de tényleg nem sok joga van megtiltani neki valamit..Még ha anyukád férje lenne és x éve nevelne akkor oké.De nem ilyen a helyzet ha jól értem.
8/29 anonim válasza:
Nem igazán érdekelne hogy mit mond egy idegen fickó.
9/29 anonim válasza:
Sztem a kérdés mögött jóval több van mint amit leírt a kérdező.Esetleg együtt élnek,és gyerek nem segít otthon semmit,hanem helyette olvas,talán ezért hangzott el ez a kijelentés,vagy esetleg 12 évesen a Káma szutrát vette le a polcról :D Esetleg tanulás helyett inkább olvas...szóval nem mindegy milyen szöveg vagy esemény környezetben hangzott el ez a kijelentés.Mesélnél?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!