Mit tegyek? Hosszan lent kérlek olvassátok el.
Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok. Az anyukám 9 éves koromban meghalt..van apukám ő rà kettő évre alkoholista lett...ő nem szabadna alkoholt fogyaszon mert megműtőtték hasnyálmirigyel 3 szor..:// szinte mindennap részeg..mikor anyukám élt akkor is megvolt mindenem...mikor meghalt is csak amikor már apu alkolholista lett már semmit..van mama ő mindennap meleg ételel vár haza ő főz ránk ő mos...mi is segítünk neki amennyiben csak tudunk. Apukám le se szar minket..volt olyan helyzet hogy elzárta a vízet hogy ne tusoljunk. Van egy nővérem.. őt szereti. Engem kevésbbé...lehord afekete földig idézem "dögölj meg te mocskos hitvány hülye majom leánka nem érsz fel a testvérednek a kicsi lábujkáig sem" ezeket mondja van mikor durvábban...megszokott ütni. Mindig segítettem neki volt olyan nem volt pénze adtam nekii 20 ezer forintot(Erdélyben élek)..volt olyan én vettem kenyeret a házhoz.. ezeket ő nem veszi figyelembe...elfelejtette a névnapaomat is a tesomnak meg mikor névnapja volt csokikat virágot egy csomó édességet hozott és kijelentette csakis a tied.. nem ettem belőle egy kicsit sem...ha nekem van édességem mindig adok. Apukámnak vannak testvérei ők nagyon sokat segítettek. Szinte mindennap sírok..volt olyan mentem el az uton mellete köszöntem és nem köszönt vissza..kijelentette hogy 10 évig én neveltelek most hagyál élni...nagyon fáj ez nekem...megakarok halanii... de avval nem érek el semmit inkább felállok a talpamra s ember leszek.2014. nov. 29. 08:14
1/5 anonim válasza:
figyelj!ha a nagyid nem veletek lakik költözz hozzá!ha ez nem megy akkor beszèlgess el apukád valameik rokonával komojan erről a dologrol ès kèrdezd meg nem vennènek -e a szárnyaik alá!ha ez sem megy próbálj ugy viselkedni apukáddal vagy előtt mint a nővèred!!
2/5 A kérdező kommentje:
Apuval akárhogy viselkedek mindig ilyen...nem fognak be venni mert ahoz el kell hagynom az országot..mama meg nem engedi hogy oda költözzek..
2014. nov. 29. 08:28
3/5 anonim válasza:
a nővèred veletek lakik?ha ő kedves veles akkor kèrdezd meg hogy nem e lakhatsz nála..?ha nem akkor mondd.hogy beszèljen apuddal hogy tèged is szeressen meg ijesmi.!
4/5 gusztibacsiak válasza:
3/3 "hogy tèged is szeressen meg ijesmi"
Gondolodod a szeretet úgy működik hogy: szeresd! és akkor szertni fog? Szerintem ok nélkül soha nem történik semmi. Szerintem van valami amiről nem tudunk.
5/5 anonim válasza:
Nem sokára középiskolás leszel. Tudnál olyan sulit választani, h kollégista lehessél? Akkor az lebeghetne a szemed előtt, h csak 2 évet kell kibírnod, és elköltözhetsz. Szociális alapon talán kaphatsz ingyen kollégiumot.
Nagyon sajnálom a történetedet kicsi lány :( Könnyebb lenne, ha semleges tudnál maradni apukáddal szemben, vagy egyszerűen be mernéd vallani magadnak, h gyűlölöd, mert akkor lelkileg könnyebb lenne lelkileg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!