Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Családfa » Mit tegyek? (hosszan lent...

Mit tegyek? (hosszan lent kérlek olvasd el)

Figyelt kérdés
12 éves lány vagyok...anyukám nincsen 9 éves koromban meghalt apukám rá kettő évre alkoholista lett..próbáltunk vele beszélni..de nem mentünk semmire...volt olyan is hogy úgy megütött hogy össze estem:( mindennap csak részeg nem dolgozik...van olyan hogy én veszem meg a kenyeret...mikor anyukám élt akkor meg volt mindenem...gazdagok voltunk..most már én kell magamnak megvegyek mindent! akármiről is legyen szó! segítsetek mit tegyek?

2014. aug. 25. 18:03
 1/7 anonim ***** válasza:
100%
A legjobb talán az lenne, ha a gyámügyhöz fordulnál. Megkérdezhetem, milyen pénzből veszel kenyeret, miből éltek? Ha apukád nem dolgozik, nem igazán látom, hogyan tudtok megélni. Van más rokonod rajta kívül, pl. nagyszülők, unokatestvérek, stb? Talán a legjobb az lenne, ha valamelyikőjük befogadna, ő lenne a gyámod. Édesapád jelenleg alkalmatlan a gyereknevelésre, eltartására.
2014. aug. 25. 18:07
 2/7 anonim ***** válasza:
#1-nek igaza van!Költözz a nagyszülőkhöz vagy rokonokhoz.Ők nem látják milyen körülmények közt vagy?
2014. aug. 25. 18:13
 3/7 anonim ***** válasza:
Kérj segítséget, egy olyan családtagtól akibe megbízol.
2014. aug. 25. 18:16
 4/7 A kérdező kommentje:
mamának kevés a nyugdíja ő is alig tud megélni belőle..kihez költözhetnék? mikor anyukámnak a rokonai utálnak minket és leszarnak! apukámnak a testvérei pedig külföldön laknak és nem akarok a gyámhoz fordulni mert apukámat szeretem!
2014. aug. 25. 18:16
 5/7 A kérdező kommentje:
ketten vagyunk apukámmal..és mama ő pedig egyedül van senkitől sem tudok segítséget kérni
2014. aug. 25. 18:18
 6/7 anonim ***** válasza:
Akkor apukádat kell felrázni valahogy,hogy észhez térjen!
2014. aug. 25. 18:23
 7/7 anonim ***** válasza:
Ha még van miből megvenned, akkor nincs baj. 12 évesen már nem olyan nagy dráma, hogy bevásárolsz. Apádat hagyd lógva, és ne cseszegesd, van elég baja. Pénzt adjon, aztán kész.
2014. szept. 6. 14:32

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!