Most érkeztem. Egy 15 éves lány vagyok. MOSTANÀBAN AZ ÉDESANYÂMTÓL A FALRA TUDNÉK MÀSZNI. semmi sem jó neki, amit segítek neki. Kérlek adjatok vlmi tanácsot! D: Van vlmi tippetek?
Mindenazzal kezdődött, hogy tegnap előtt munkàba ment anyàm, és én voltam kis tesómmal otthon, tök jól elvoltunk, és erre délutàn leültem néztük a Dragonball Z-t (gyermekkoromat végigkísérte)
erre bettopan anyu és minden ok nélkül leordította a fejemet... azzal a céllal: " h egész nap csak facebookozol nem takarítottàl stb..."
erre mondtam: " nézd meg milyen tiszta minden, a földről enni lehetne a túròs tésztàt!!!"
ezt ma is eljàtszodta velem, de màr úgy felhúzott, hogy véletlenül ősszetőrtem egy poharat, bejött és széttépte a rajzomat, amit apukàm szülinapjàra csinàltam volna.... :(
de azonban ma apàm nem jött haza munkàból, mert csak holnap jöhet haza. Ma erre vissza szóltam anyàmnak " hogy neked semmi sem jó, mert nem fogok egy egész napi takarítàst újrakezdeni!!!"
erre ő se szó se beszéd nekemjött bunyó lett belőle...
Erre nem szàmítottam hogy neki lökött az üvegajtónak, és nagyon ronàn és mélyen megvàgta a jobb karomat, ő ezzel nem foglalkozott h ömlött a karomból vér és mozdítani nem tudtam.
Nem nagyon akartam ezt elmondani senkinek a környékemen... mert ami elindul "meghallja az egész falu"
Tudom h szégyen, és sajnâlom ha ilyen kédéssel bombâzlak titeket...
Ha tudtok adjatok tanácsot... előre is köszi
Én is csak azt tudom mondani hogy feszült és rajtad vezeti le. Akármennyire rongálja a büszkeséged és lehet hogy kissé dühös vagy de gyűrd le és kérdezd meg hogy mi a baja úgy amblok mindennel. Lehet hogy bánja a dolog csak az ami miatt kiborult jobban foglalkoztatja.:/
sok sikert!
A munkahelyén egy senki akit csak csesztetnek, ezért otthon ő csesztet téged. Gondolom...
Mondd meg neki,hogyha Mégegyszer ilyet csinál eltöröd a kib ázott orrát. Csak segít valamit.
Kedves utolsó, szerintem az az anya, aki a gyerekén vezeti le a munkahelyén szerzett stresszt, pláne tettlegességgel, annak kijár, hogy rászóljanak.
Nem azt mondtam, hogy verje agyon az anyját, hanem hogy mondja meg neki, ha így bánik vele, hasonló jókat várjon. Mondhattam volna azt is, hogy idős korában dugja be valami rossz otthonba. Az orrbaverés attól még mindig jobb kilátás lássuk be.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!