Kezdőoldal » Felnőtt párkapcsolatok » Esküvő » Van valami tippetek, praktikátok?

Figyelem! A Felnőtt párkapcsolatok kategória kérdései kizárólag felnőtt látogatóinknak szólnak!
Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.

Van valami tippetek, praktikátok?

Figyelt kérdés
Sziasztok! 5 hét múlva lesz az esküvőm és nagyon félek! Tudom mindenki izgul, de mi a párommal azon nevetünk, hogy mondogatjuk hány hét van még az esküvöig és mindig lesápadunk az "eredménytől" Nagyon szeretjük egymást és több mint 7 éve vagyunk együtt, úgyhogy nem ez a gond. 65fő lesz és feszélyez minket a sok ember meg hát az egész nap miatt nagyon-nagyon izgulunk! Nekem szerintem reggel még hasmenésem is lesz a stressz miatt (ilyen tipus vagyok) Nálatok hogy volt? Mikor múlt el ez az érzés? Bocs ha hosszú lett! Ha számít én vagyok a menyasszony (22) Ő 30!
2014. ápr. 7. 19:54
1 2
 1/14 A kérdező kommentje:
Nem ez volt a kérdés és ha összeházasodunk akkor miért baj hogy anno mikor jöttünk össze?
2014. ápr. 7. 19:59
 2/14 anonim ***** válasza:
Először is ne mondogassátok, hogy hány nap van még hátra. Persze, hogy izgultok, ez természetes, de ha lehet ne húzzátok még jobban fel egymást. A legjobb, ha szóba se hozzátok, csak szépen telik az idő. Az esküvő napján reggel mindenképp egyél, ha mást nem rágcsálj kekszet, nehogy rosszul legyél.
2014. ápr. 7. 23:02
 3/14 A kérdező kommentje:
Köszi a válaszod! Igen enni muszáj, mert nem akarok beájulni!
2014. ápr. 7. 23:55
 4/14 anonim ***** válasza:

Igazándiból aznap a hasmenésee sem volt időm, pedig én is így vagyok.. Nah jó, ez nem igaz... Mert regegl úgy ébredtem;-) aztán múlt el..

Annyra ideges voltam, hogy már nem is voltam..

Megmobdom őszintén, hogy a vacson rosszul lettem, kimentem a nsodőba, meglazítottam a ruhát anyukámmal, vettem néhány mély lélegzetet, anyu hozott 2 pálinkát, mindkettőt lehúztam.. És onann oké volt.. Meg sem ártott annyira kellett...

Viszamentem.. És ment minden a maga útján.

A szertartás miatt nem izgultam csak a lagzi miatt...( 100fő)

2014. ápr. 8. 09:01
 5/14 anonim ***** válasza:
Szia! Én is ilyen vagyok. Nekünk is 5 hét múlva lesz az esküvőnk. Igaz, hogy nálunk nem lesz lagzi, csak egy polgári esküvő, amit után egy szűk, családi vacsora követ. Viszont a polgárin ugyebár többen leszünk. Én is mondogatom, hogyha kiszállok az autóból, el fogok ájulni. Főleg, hogy utálok középpontban lenni.
2014. ápr. 8. 11:14
 6/14 anonim ***** válasza:

nekem azt tanácsolta a kozmetikus, hogy már délelőtt hajtsak fel egy felest, segít ellazulni :)

Egyébként meg ne parázz, mindent megszerveztetek, ha valami mégsem úgy lesz, ahogy terveztétek, azt senki nem fogja tudni. A vendégeknek nem fog számítani, hogy egy árnyalattal sötétebb a szalvéta, vagy fél órával később jön a torta.

Mosolyogjatok mindenen, ez a Ti napotok!

2014. ápr. 8. 11:34
 7/14 anonim ***** válasza:

Mi pont emiatt (is, más okok is voltak) megtartottuk a polgárit korábban, ahol csak 5-en voltunk, nem kellett izgulni semmin, csak egymásra tudtunk figyelni, a templomi most lesz nemsoká lagzi nélkül, csak egy szűk vacsorával utána, azon már nem izgulunk, mert már úgyis házasok vagyunk:D (Igaz, ezt csak a legközelebbi rokonok és barátok tudják).

Ha nagyon félsz a hasmenéstől, vegyél be hasmenés elleni tablettát. Amúgy ez a nap nektek, értetek van. Megértem az izgulást, pont emiatt nem szerveztünk mi lagzit, igaz, a templomin nálunk is kb. annyian lesznek, mint nálatok, talán kicsit többen is. Gondolj arra, hogy a figyelem, amit kapsz, az most kiváltság, végigmehetsz a gyönyörű ruhádban, bepótolhatod az összes olyan időszakot, amikor nem kaptál annyi figyelmet, amennyit szerettél volna. (Én ezt mondogattam magamnak az államvizsgámon:D)

2014. ápr. 8. 11:45
 8/14 anonim ***** válasza:
Nekem is 5 hét múlva lesz az esküvőm én 22 vagyok ( menyasszony ) párom 30 :)
2014. ápr. 8. 23:49
 9/14 A kérdező kommentje:
Nagyon köszönöm a válaszokat, hasznos mindegyik, mentek a zöldek! Utolsó neked külön köszi :)
2014. ápr. 9. 00:03
 10/14 anonim ***** válasza:

Reggel 9 kor én is felest ittam:)

" orvosi" előírása;)

Nekem tudod mi járt a fejemben?

Teljesen mindegy mi lesz? Ha valami kimarad, ha valaki balhézik, ha valamit sz..rul csináltunk meg, az anyakönyvvezetőt nem érdekli, ő össze fog minket adni...és ez a lényeg, ezért leszünk ott.. Ha kisnyulak esnek az égől akkor is házasok leszünk..

Férjem ugyanezt mondta..

Akkor egy pillanatra sikerült megnyugodni..

Mert igaz a lényeg ez, a többi csak körítés..

2.

2014. ápr. 9. 07:02
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!