Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Van valami jó tippetek uzsonnára a lagzin? Anyosomék disznótorost szeretnének de nekem az nemigazán jönne be, de még nincs jobb ötletem.
Szerintem a disznótoros az disznótorba való, nem esküvőre uzsonnára, mikor még jön majd a nagy vacsora. Legalábbis, ha azt értik toros alatt, amit mi értünk alatta (mi még szoktunk disznót vágni) A disznó toros ételek nehezek, zsírosak.
Pogácsákat meg ilyesmiket szokás, amiket fentebb írtak, esetleg mini szendvicskéket, sonka tekercset, francia salátát, krumplisalátát, kukorica salátát vagy ilyesmit. Valami könnyű egyszerű kis harapni valókat.
Pogácsák, aprósütemények, mini szendvicsek, hidegtálak.
Disznótoros nem egy könnyű étel. Annak sem, akinek - a szavaiddal élve - bejön, tehát szereti. Utána már vacsorázni se tudna, annyira eltelne tőle.
Nálunk úgy volt, hogy du. 5-re volt kiírva az esküvőnk, de 3/4-d 6kor be is jutottunk az anyakönyvvezető elé.
elvileg fél7-7-re lett volna a vacsora kiírva, de csak fél 8-kor tudtuk elkezdeni. Még haza hoztunk a 9 hónapos lányunkat a dadához, mert kidőlt szegénykém és nem tudtuk már tovább húzni vele, hogy a vacsorát kibírja.
Amíg a vendégek átöltöztek kényelmesebb ruhába és odaértek az étterembe, addig mindent elintéztünk.
Pogácsa és apró sütik voltak kitéve az asztalokra. Mindenki szabadon kérhetett az italokból is.
Mire odaértünk, addigra sokan táncoltak már. A vőfély nagyon jól végezte a dolgát!
Kb. 5 perc múlva már vacsoráztunk is.
Toppon volt az étterem is! Nagy jók voltak ők is :))
Senki sem panaszkodott. Lassan 2 éve volt az esküvőnk, de még mindenki arról beszél :)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!