Amennyiben még nem vagy 18 éves, a böngésződ Vissza gombja segítségével hagyd el az oldalt.
Esküvő alkalmával muszáj jobb kézre húzni a gyűrűt?
Ugyan már, akinek meg nincs jobb keze, az mindenképp a balra húzza. Persze, ez a hagyomány, de ha egészségi vagy esztétikai okból a balra húzzátok, akkor sincs semmi. Nem ezen múlik. :)
Sok boldogságot, és szerintem ne aggódj a kezed miatt, hiszen így is megkérték, nem? :) A párod biztos szereti ahogy van!
Nem muszáj.
Barátnőm férjének egy régi vágott seb miatt sokkal vastagabb a jobb kéz gyűrűs ujja, meg olyan barázdált is (nem tudom jobban leírni), így neki a bal kezére húzták a gyűrűt, azóta is ott hordja.
10 éve házasok, 3 gyönyörű gyerekük van.
Én is pontosan így vagyok vele. Mintha csak én írtam volna ki a kérdést.
Ha nem okoz problémát a kezedről mesélni, elmesélnéd priviben, hogy mi történt? Megköszönném.
nem muszáj,ez helyi szokás,anyuék nem Magyarországon esküdtek,nekik a bal volt természetes,anyóséknak meg a jobb..
Minket meg nem érdekeltek a szokások a férjemmel,és a balra húztuk,mert nekünk ott volt kényelmes..
szerintem egyébként buta érv,h balon jegyes,jobbon házas...aki karikagyűrűt lát rajtam,az tudja,h házas vagyok,nem nézik,h melyiken van..
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!