Kérlek elegem van mindenből micsináljak? Bőv. Lent
hiába nézel ki 14nek, attól még 12 vagy az anyukád félt téged. Valószínűleg nem szereti ha cigányokkal mászkálsz, és nálad jóban idősebb pasikkal. Meg fogod érteni pár év múlva, hogy miért félt téged. Ha apukád kórházban és ennyire beteg, akkor az anyukád ezért ideges, ezért türelmetlenebb veled + mert elég kislány vagy és nem fogadsz neki szót. Szóval én így látom a dolgot.
21/L
12 éves vagy és éjszaka mész haza?plusz meg sokkal nagyobb fiúkkal járkálasz...hát anyukád helyébe bezárnálak a pincébe..én 15 éves vagyok és 10-11 ig is alig engednek ki és csak olyan emberekkel akikben megbíznak a szüleim.plusz ha én az anyámnak visszabeszélnék,ugy szájba vágna,hogy többet beszélni se tudnék,nemhogy ordítani.
ugyhogy neharagudj de szégyelhetnéd magadat,hogy apukád még beteg is és gondolom van anyukádnak elég baja rajtad kivül is.ne nehezitsd meg te is a dolgát!
Teljes mértékben igaza van anyukádnak.
Gyerek vagy, éjfélig kint csavarogsz.. idősebb pasival, meg tudja a franc kikkel.. engem 16 évesen nem engednek fel 11ig se..
Jobb lenne, ha mellette állnál, és segítenél neki, amiben csak tudsz!! Nagyon nehéz időszakon megy keresztül.
17 éves vagyok. Anyukám MÉG most is félt. Mindig kérdezgeti kivel megyek, hova, mikor jövök. Azért, mert félt. És igazából most sem sétálgatok az éjszaka közepén sem cigányokkal, sem huszonévesekkel.
12 évesen ne mászkálj éjszaka. Főleg ne 20onéves pasikkal, cigányokkal főleg ne.(Nem mintha előítéleteim lennének, de akkor is...) Elhiszem, hogy 14nek nézel ki (ami igazából nem helyes szerintem), de attól még fiatal vagy. A pasizással is ráérsz még.
Én tudod mit csináltam 12 évesen? Áthívtam barátnőmet, egymás kifestettük, elmentünk görkorizni, biciklizni, beszélgettünk, kártyáztunk, rajzoltunk, zenét hallgattunk és este 8kor (nyáron, télen már 7körül) itthon voltam. :)
Hidd el, anyukád jót akar neked, és óv. Becsüld meg. Sok olyan fiatalt ismerek, akik már elkezdtek "élni" 12-13 évesen, mert a szüleik rájuk sem hederítettek, és züllöt, csapzott életet élnek.
Fogadj szót anyukádnak.
Annyi eszed van, mint egy 12 éves lánynak.
Hoppsz. Hát... Te annyi is vagy.
Hallgass anyukádra! Javadat akarja!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!