Mit éreznétek, ha az édesanyátok összejönne a főnökötökkel és arra bíztatná, hogy rúgjon ki titeket?
Kerdezo!
Ertem en, meg is valaszoltam! Szep anyuci lehet! En rakerdeznek, hogy milyen szandekbol jott ossze a pasival.
Megmondanám anyucinak (persze ezt a beszélgetést felvéve, h anyád a felbujtó), hogy akkor fel lesz jelentve a drága mostohaapuci, hogy nem a munkád és nem is leépítés címén rúgtak ki tehát jogtalanul! Le fog állni, mert van bizonyítékod!
Amúgy, ha kapsz másik helyet az sem bizti, h oké, mi van ha Te nem akarsz ott dolgozni? Vagy onnan kirúgnak, mert anyuci később ott jön össze vkivel. Ez sehogy nem emberi!!!
Hadd döntsem már el én, hogy akarok-e még ott dolgozni, ne anyám meg a mostani fószerja!
25/N
Nekem nagyon rosszul esne.
A főnök egyben a cég tulajdonosa is, vagy csak a főnököd, de neki is van főnöke, akinek beszámolóval tartozik?
Mindenképpen beszélnék először is a főnökkel, hogy téged egyáltalán nem befolyásol a munkavégzésben a kialakult helyzet, és szeretnéd, ha őt sem befolyásolná.
Ha hajlik a kirúgásra, akkor elő lehet jönni a munkaügyi bírósággal, és ha tényleg kirúg, perelhetsz. Persze azért legyen bizonyítékod, hogy anyukád uszította, és hogy járnak. PL. fényképek, hangfelvétel...stb.
Ha szerez helyette egy jobb melót, akkor még esetleg oké...
Viszont ha jól dolgozol akkor nem rúghat ki a főnök, mert gy semmi közös megegyezést nem írnek alá az tuti.
Indok nélkül csak létszámleépítéskor rúghat ki, ha nincs ilyen, beberelheted,,.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!