Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Van valami "jó dumát" arra...

Peti971012 kérdése:

Van valami "jó dumát" arra amikor az édesanyátok nem enged el bulizni?

Figyelt kérdés

Adott a szituáció:

Félévkor elég sz@r lett az eredményem és persze többek között egyből mondták hogy no buli...

Már egy hónap eltelt és persze nem voltam.

Most viszont nagyon mennék mert elég jól meg van hirdetve az egész buli. Az elmúlt egy hónapban összekaptam magam és sokat javítottam az iskolában de ennek ellenére sem akar elengedni.

16/F

2014. febr. 14. 17:34
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
90%
Ha következetes szülő, akkor nincs ilyen duma.
2014. febr. 14. 17:38
 2/20 anonim ***** válasza:
58%
átlagod hanyas,milyen jegyeket szerzel?Lehet,hogy azt gondolja többre vagy képes.Beszéld meg vele,hogy mikor vagy miért cserébe enged el bulizni.Ez lehet házi munka,jobb jegyek egy tantárgyból. Beszélj vele,kérdezd meg hogy mikor vagy miért cserébe akar elengedni bulizni.Nem lehet hogy a társasággal van baja?
2014. febr. 14. 17:46
 3/20 A kérdező kommentje:

A társasággal nincs baj hisz mindenki teljesen korrekt plusz voltam már többször is csak félév óta nem enged.

A jegyeim félév előtt átlagba 2,2-2,5 között voltak (nem túl fényes) most meg 3-4 között van

2014. febr. 14. 17:48
 4/20 anonim ***** válasza:
72%

Mondok én neked egy erre tökéletes választ:

"Rendben anya, igazad van. 16 évesen csak nem halok bele, ha pár hónapig a tanulásra koncentrálok. Ráérek bulizni kicsit később, mondjuk az egyetemen (ha már tanulok)..."

Na? :)

2014. febr. 14. 18:02
 5/20 anonim ***** válasza:
68%
Kerdezz ra konkretan hogy mit kell ahhoz letenned az asztalra hogy elengedjen bulizni. Tedd le, es utana fogd szavan.
2014. febr. 14. 18:12
 6/20 A kérdező kommentje:

Ilyet még véletlenül sem!

2014. febr. 14. 18:13
 7/20 anonim ***** válasza:
74%

anyukám nekem tini koromban mindig azt mondta: valamit valamiért.

ha rossz lett a félévim, akkor én sem kódoroghattam össze-vissza. akkor sem ha már a tanulással kész voltam.

most tanulod meg, hogy a dolgoknak vannak következményei. a munkahelyen is 3 hónap a próbaidő, az még édes kevés ha egy hónapot jól teljesítesz, de a másik kettőben meg lébecolsz.

lesz még alkalmad bulizni nyáron, akkor legalább nem megy a tanulás rovására.

senki nem lett attól még defektes felnőtt korára, ha a szülei nem engedték el 16 évesen az összes buliba.

ugye tisztában vagy vele hogy van még jó 15 éved arra hogy járkálhass partyzni?

könyörgöm, tanulj meg egy normális értékrendet!

2014. febr. 14. 18:21
 8/20 A kérdező kommentje:

Ezt én meg is értem... Csak ez nem egy sima buli lesz...

Ez valami (valaki) miatt különlegesebb lesz :)

De nem mondok többet

2014. febr. 14. 18:54
 9/20 anonim ***** válasza:
72%

"A jegyeim félév előtt átlagba 2,2-2,5 között voltak"

Ez azt jelenti, hogy te egész évben BULIZTÁL a tanulás helyett!

Amúgy egy ilyen tanulmányi eredmény, még a kolduláshoz is kevés!!!!!

2014. febr. 14. 19:06
 10/20 anonim ***** válasza:
41%

Nem értem a mostani kölköket... Én sem vagyok egy zseni de középsuliban tényleg p*csányi dolgot kellett megtanulni... Ha meg valami miatt nem sikerült beszéltem a tanárral óra előtt, hogy nem értettem vagy valami, kedves voltam és nem balhéztam úgyhogy a tanárok is rendesek voltak így is 4-5 voltam és ráadásul úgy hogy nem egész nap a könyveket bújtam. Eljártam majdnem minden hétvégén (igaz nem diszkóba, hanem a barátaimmal ide oda).

Mond azt nekik, hogy csak erre az egyre had mehess el, utána nincs buli csak tanulás.

2014. febr. 14. 19:13
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!