Ti fiatalok, akiknek a közelmúltban halt meg Édesanyátok, hogy viseltétek magatokat tegnap?
Nem tudom hány éves vagy, de talán majd ha lesz saját családod, gyermeked akkor fog enyhülni a fájdalom. Amikor az életedbe belép egy új jövevény, akinek nagyon nagy szüksége van rád, és neked is Ő rá. El soha nem fogod felejteni, de talán enyhül a fájdalom.
Őszinte részvétem.
27 éves nő vok 3 hós babával én lettem anya.az én anyám él de sajnos utál.ezt hosszu lenne elmondani de teljesen ok nélkül.összehordott mindennek,kis hülye k.va,bolond.stb.a férjemmel viszont nagyon durva dolog történt.
mikor kijöttem nőgyógyásztól és mutattam a papirt,hogy terhes vagyok,azt mondta akkor telefonáltak neki(24 volt akkor) hogy az anyja nem fog meggyógyulni betegségéből.rákos volt.de vártuk a babát nagyon,ezért azt mondta egész hazafele uton nem tudta mit érezzen.össze volt zavarodva.durván egyszerre tudta meg.két hónapra rá meghalt az anyja.egyikünknek se kellemes az anyák napja.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!