Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez vicc?! Kiégtem tegnap...

Ez vicc?! Kiégtem tegnap olvassátok el?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak már régen öcsém anyámnál én apámnál kötöttem ki anno....most apám+nőjénél mamámnál is voltam én...idecsalogattak nem volt melóm...most h lett ocsemnek is mar havi 15000 ft ot leadunk fejenként....a legnagyobb poén amikor a hátunk mögött a ribi uszitgatja h "telefont vett" stb....ami még nagyobb vicc tegnap már azt mondták elkell számolnunk a fizunkkal+ mire költjük asd rofl xd kész kiégés....a másik amibol telefont vettem azért kőkemény napi 10 órákat hajtottam+ minden szombat bementem....irigy a nő....amásik ők maguknak vettek telefont,tv-t, mikrót,szekrényt,laptopot stb stb

....20 éves vagyok .....szerintetek az albérlet lenne a legjobb megoldás??? (A nő is csalt h jojjek ide igy ugy stb

...amint lett melom, meg ocsemnek mar menjunk alberletbe...hatunk mogott persze....az ilyen gerinctelen emberek fejet letepnem.....) apam sztem pszicho + gyoker....regebben meg megmert utni mar nemigen....meg ha fenyit is h pofont ad kirohogom azert...) csak nekem nincs normalis csaladom?? Baratom sincs, baratnom se volt soha zarkozott lettem....bocsanat h hosszu lett...

2015. júl. 23. 18:18
1 2
 1/20 anonim ***** válasza:
89%
igen,ez egy vicc
2015. júl. 23. 18:21
 2/20 A kérdező kommentje:
Pedig halál,komoly....letépném mind 2 fejét
2015. júl. 23. 18:22
 3/20 anonim ***** válasza:
90%
Jééézus.... Szerintem menj el egy orvoshoz.
2015. júl. 23. 18:26
 4/20 anonim ***** válasza:
60%
Inkább menjetek albiba, igy csak ki fognak használni benneteket és a végén, pénzetek sem marad,amibõl élhetnétek.
2015. júl. 23. 18:26
 5/20 anonim ***** válasza:
85%
Mi van? Na mindegy, menj albérletbe akkor es majd ott nézd meg, hogy mire elég havi tizenötezer forint. Írni azért megtanulhatnál, a halotti beszédet könnyebb kisilabizálni, mint ezt az idehányt zagyvaságot..
2015. júl. 23. 18:27
 6/20 A kérdező kommentje:
A pszichológus biztosan rámférne mert minden nap fáj a belem....de nekkk sem ártana....egy szülő a gyerekétől nem kér pénzt...meg gyerekét soha nem üti meg...
2015. júl. 23. 18:28
 7/20 anonim ***** válasza:
62%
Nincs elég baja a kérdezõnek,tapossátok még jobban a sárba!
 8/20 anonim ***** válasza:
100%

Semmi harag nélkül, de komolyan, ebben az a vicc ahogy az egészet leirtad. Elhiszem, hogy nagy harag van benned, de esküszöm én kétszer ugrottam neki, és semmit nem tudtam kivenni belőle.

Kérlek, higgadj le!

9/20 A kérdező kommentje:
Bocsánat h telefonról vagyok és fáradt vagyok....havi 100.000 a keresetem...a sok túlórával volt 190.000....nem have 15...
2015. júl. 23. 18:29
 10/20 anonim ***** válasza:
52%
Ha te nem tudsz jó kapcsolatot létesíteni a szüleiddel, és társaiddal,(senkivel) akkor szerinted ki a hibás? Ha annyira felnőttnek érzed magad, akkor úgy ahogy amerikában szoktak, 18-20 évesen kezdj önálló életet.
2015. júl. 23. 18:32
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!