Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Ez vicc?! Kiégtem tegnap...

Ez vicc?! Kiégtem tegnap olvassátok el?

Figyelt kérdés

Szüleim elváltak már régen öcsém anyámnál én apámnál kötöttem ki anno....most apám+nőjénél mamámnál is voltam én...idecsalogattak nem volt melóm...most h lett ocsemnek is mar havi 15000 ft ot leadunk fejenként....a legnagyobb poén amikor a hátunk mögött a ribi uszitgatja h "telefont vett" stb....ami még nagyobb vicc tegnap már azt mondták elkell számolnunk a fizunkkal+ mire költjük asd rofl xd kész kiégés....a másik amibol telefont vettem azért kőkemény napi 10 órákat hajtottam+ minden szombat bementem....irigy a nő....amásik ők maguknak vettek telefont,tv-t, mikrót,szekrényt,laptopot stb stb

....20 éves vagyok .....szerintetek az albérlet lenne a legjobb megoldás??? (A nő is csalt h jojjek ide igy ugy stb

...amint lett melom, meg ocsemnek mar menjunk alberletbe...hatunk mogott persze....az ilyen gerinctelen emberek fejet letepnem.....) apam sztem pszicho + gyoker....regebben meg megmert utni mar nemigen....meg ha fenyit is h pofont ad kirohogom azert...) csak nekem nincs normalis csaladom?? Baratom sincs, baratnom se volt soha zarkozott lettem....bocsanat h hosszu lett...

2015. júl. 23. 18:18
1 2
 11/20 A kérdező kommentje:
Azt kéne amúgy....csak az egész ország egy söpredék....
2015. júl. 23. 18:33
 12/20 anonim ***** válasza:
82%
Nagyon remélem, hogy ez igaz, mert viccnek durva lenne.
2015. júl. 23. 18:56
 13/20 anonim ***** válasza:
74%
Jaaaaj, mikor lesz már vége a nyári szünetnek???
2015. júl. 23. 19:13
 14/20 anonim ***** válasza:

ez nem "burn out", az teljesen mást jelent.

Menjetek albérletbe (véleményem szerint) ha nem bírjátok őket.

2015. júl. 23. 19:25
 15/20 anonim ***** válasza:
57%
190-ből már telik albira és pszichiáterre is. Nem viccnek szánom. Lépj minél hamarabb, mert a helyzet sem normális, és az indulataid sem.
2015. júl. 23. 20:37
 16/20 anonim ***** válasza:
87%
Ne haragudj, nem fog tetszeni de teljesen természetes, hogy felnőtt életképes dolgozni tudó embereket nem a szüleik tartanak el. Havi 15e szerinted mire elég? Csak a rád eső rezsit nem igen futja, a kajáról nem is beszélve. Valószínűleg azért szóltak a telefonvételbe bele, mert azért kérnek csak 15-öt, hogy félre tudj tenni nem pedig azért, hogy elszórd. Mellesleg igazuk van, ha ekkora májerek vagytok (mert arcod az van rendesen) menjetek albérletbe, tartsátok fent magatokat és az igényeiteket.
2015. júl. 23. 20:44
 17/20 anonim ***** válasza:
11%

Az oké, hogy beleadsz a lakhatásba, ha rászorulnak, de hogy el is kelljen számolnod, az nonszensz (feltéve ha normálisan osztod be, nem hülyeségre szórod el, mert én legfeljebb ebben a helyzetben ajánlanám fel a felnőtt gyerekemnek, h segítek megtanulni beosztani).

Ha biztos a melótok, menjetek öcséddel albérletbe, ennyiből már ki fog jönni, és akkor nem lesz nyakadon a "ribi".

2015. júl. 23. 21:09
 18/20 anonim ***** válasza:
Nevetséges, mármint hogy el kell számolni. Én már rég albiba költöztem volna, hiába kellene túlórázni. Szerintem így nem éri meg velük lakni.
2015. júl. 23. 23:10
 19/20 A kérdező kommentje:
Fott kaja sincs sose....mellesleg apam ugyanott melozik de o kb 200-300 ezret keres...
2015. júl. 24. 07:00
 20/20 anonim ***** válasza:
Menjetek albérletbe!
2015. nov. 8. 13:35
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!