Ez vicc?! Kiégtem tegnap olvassátok el?
Szüleim elváltak már régen öcsém anyámnál én apámnál kötöttem ki anno....most apám+nőjénél mamámnál is voltam én...idecsalogattak nem volt melóm...most h lett ocsemnek is mar havi 15000 ft ot leadunk fejenként....a legnagyobb poén amikor a hátunk mögött a ribi uszitgatja h "telefont vett" stb....ami még nagyobb vicc tegnap már azt mondták elkell számolnunk a fizunkkal+ mire költjük asd rofl xd kész kiégés....a másik amibol telefont vettem azért kőkemény napi 10 órákat hajtottam+ minden szombat bementem....irigy a nő....amásik ők maguknak vettek telefont,tv-t, mikrót,szekrényt,laptopot stb stb
....20 éves vagyok .....szerintetek az albérlet lenne a legjobb megoldás??? (A nő is csalt h jojjek ide igy ugy stb
...amint lett melom, meg ocsemnek mar menjunk alberletbe...hatunk mogott persze....az ilyen gerinctelen emberek fejet letepnem.....) apam sztem pszicho + gyoker....regebben meg megmert utni mar nemigen....meg ha fenyit is h pofont ad kirohogom azert...) csak nekem nincs normalis csaladom?? Baratom sincs, baratnom se volt soha zarkozott lettem....bocsanat h hosszu lett...
ez nem "burn out", az teljesen mást jelent.
Menjetek albérletbe (véleményem szerint) ha nem bírjátok őket.
Az oké, hogy beleadsz a lakhatásba, ha rászorulnak, de hogy el is kelljen számolnod, az nonszensz (feltéve ha normálisan osztod be, nem hülyeségre szórod el, mert én legfeljebb ebben a helyzetben ajánlanám fel a felnőtt gyerekemnek, h segítek megtanulni beosztani).
Ha biztos a melótok, menjetek öcséddel albérletbe, ennyiből már ki fog jönni, és akkor nem lesz nyakadon a "ribi".
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!