Megbocsájtanátok ha édesanyátok felnőttként lek*****zna?
Alaptalanul! Úgy hogy mindigis jól nevelt lány voltál, elérted azt amit ő akart (jól tanultál mindig, első tanuló, remek érettségi, ösztöndijas egyetemista stb).
A nagy bűne az, hogy ott mert aludni a barátjánál pár napig (mivel hazajött külföldről-több mint egy éves kapcsolat már).
ha már egyetemista vagy, akkor nem értem miért olyan nagy dolog,hogy a barátodnál mertél aludni.
egyetemen sokan már együtt is laknak a párjukkal..aztamindenit..
szerintem ez elég gáz húzás volt anyukádtól, hogy képes lek**urvázni. jó, nyilván bocsáss meg, de érthető,hogy rosszul esett, éreztesd vele.
Az én Anyukám ugyan még nem nevezett így, de indulatból szokott ezt-azt a fejemhez vágni. Mivel tudom, hogy az adott pillanat hozza ki belőle ezeket a megjegyzéseket, annyira nem veszem a lelkemre. Amikor megnyugszik, minden rendben van. Én is szoktam mondani dolgokat, ha kiakadok, amiket aztán megbánok :/
Mondjuk a ku*va kicsit durvább kategória, de szerintem indulatból mondta, nem azért mert tényleg annak tart. Vannak szülők, akik nehezen szembesülnek azzal a ténnyel, hogy a gyerekük felnő és a felnőtté válásnak vannak bizonyos fokozatai. Vannak hegyek amelyeket meg kell mászni..ezt ő is megtette anno...
Úgy érted kekukoricázott?
Vagy lekutazott?
Ha ezt mondta, mert a barátodnál aludtál nagykorú létedre, kérdezd meg tőle, hogy neki apád volt-e az első (és egyetlen) férfi az életében, és hogy az esküvő előtt nem volt-e semmi?
Kétlem...
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!