Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Megbocsájtanátok ha édesanyáto...

Megbocsájtanátok ha édesanyátok felnőttként lek*****zna?

Figyelt kérdés

Alaptalanul! Úgy hogy mindigis jól nevelt lány voltál, elérted azt amit ő akart (jól tanultál mindig, első tanuló, remek érettségi, ösztöndijas egyetemista stb).

A nagy bűne az, hogy ott mert aludni a barátjánál pár napig (mivel hazajött külföldről-több mint egy éves kapcsolat már).

2016. ápr. 4. 20:56
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
51%
Biztosan rosszul esne. Egyébként egyszer lehülyepcsázott, mert valami miatt hisztiztem :D Akkor rosszul esett, most inkább röhögök rajta, mert vicces volt, ahogy az orra alatt dörmögte :D :D
2016. ápr. 6. 19:10
 12/15 anonim ***** válasza:
100%

#11 azért egy dolog hogy csinálsz valami hülyeséget és amitt nevez hülyének, de az egy teljesen más kategória, hogy egy felnőtt nőt lek**** azért mert ott aludt valakinél egy több éves kapcsolatban.

Hát ha ilyen szintű dolgot mondana rám egyszer még talán, de csak ha bocsánatot kér, amúgy meg mehet fenébe.

2016. jún. 6. 19:20
 13/15 anonim ***** válasza:
67%
Én lőttem volna egy fülest, utána meg elszaladtam volna, és összejöttem volna egy random hapsival, akinek aztán szültem volna 3 csodálatos gyermeket, de utána haza mentem volna, mert rájöttem volna, hogy mostoha anya csak egy van.
2016. nov. 14. 10:26
 14/15 anonim ***** válasza:
vóna*
2016. nov. 14. 10:27
 15/15 anonim ***** válasza:
54%
Nyilvan volt elozmenye ami idaig fajult. Ezt neked kell merlegelned es NYUGODTAN atbeszelni anyuddal a szitut.
2017. jan. 12. 20:56
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!