Édesanyátok mikor engedte meg hogy sminkeljetek?
Gondolok én szolid sminkre pl: szempillaspirál+korrektor stb.
Akkor is megengedte ha ő nem sminkelt vagy már nem sminkelt?
13-14 éves koromban mivel elég pattanásos voltam, így zavart, tehát használtam rá korrektort, illetve szempillaspirált. Úgy igazából 15 évesen kezdtem el sminkelni, persze teljesen natúr sminket használva.
Anyukám nem igazán az a sminkelős fajta, soha nem is volt az. Bár ő szerencsés, neki szép bőre és arca van.:) Én meg smink nélkül nem igazán érzem magam jól.
3 évesen amikor elloptam a rúzsát :)
De amúgy alapozót, korrektort, szemceruzát és szempillaspirált 14 éves korom óta.
Szegélypúdert máig is csak ritkán használok.
Ő nem használ ilyeneket, de nekem nem szolt bele, csak a sötét rúzsokat nem kedveli a többit engedi.
Gyerekek, nem tudom mi van velem ma, de már olvasni sem tudok. :D Azt olvastam, hogy az a kérdés, hogy mikor engedték a szüleim, hogy énekeljek.... :D
Nekem egyébként olyan 13-14 éves koromban mondta először apa, hogy sminkelhetek. ( Apa nevel egyedül. ) Viszont én nem tettem, soha. 18 éves vagyok, de sosem sminkelem magam. Csak rúzst használok. :)
13 évesen kezdtem használni ilyen színezett pattanásos bőrre való krémet, amit a bőrgyógyász írt fel, olyasmi mint a mostani BB krémek.
14 évesen jött hozzá spirál meg púder, hogy ne csillogjon az arcom. Aztán később már mindent használtam, de normálisan sminkeltem mindig, natúr színekben nyomom.
Engedélyt nen kellett kérnem, valahogy úgy jött magától. Mindig tudtam hol a határ, nem kellett rám szólni, hogy ez sok lesz.
Mondjuk anyám is mindig szerette a sminket, mindig sminkelt ha ment valahova, ezért ez nem volt nàlunk biztosítékkiverős.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!