Kezdőoldal » Családi kapcsolatok » Szülő-gyermek kapcsolat » Édesanyátok mikor engedte meg...

Édesanyátok mikor engedte meg hogy sminkeljetek?

Figyelt kérdés

Gondolok én szolid sminkre pl: szempillaspirál+korrektor stb.

Akkor is megengedte ha ő nem sminkelt vagy már nem sminkelt?

2016. aug. 25. 10:10
1 2 3
 11/22 anonim ***** válasza:
100%
16 évesen, de nagyon szolidan. Átlátszó szempillaspirál, szemceruza, színesített ajakápoló. Egyetem óta már rendesen sminkeltem a mai napig, de utcára csak szolidan.
2016. aug. 25. 13:16
 12/22 anonim ***** válasza:
100%

Olyan 14-15 éves koromban lett igényem rá, hogy próbálgassam a sminkeket, nem tiltották, sose szóltak rám, hogy sok lenne, nem kellett szabályozni.

Pedig anyukám nem nagyon sminkeli magát, max. alapozó és szempillaspirál. Én alapozót, de még BB vagy CC krémeket sem használok az arcomra azóta se (30 éves vagyok). Sminkelni is ritkán szoktam, épp amikor kedvem van hozzá vagy ha kiöltözős alkalom van.

2016. aug. 25. 19:15
 13/22 anonim ***** válasza:
100%

Konkrétan engedélyt nem kértem erre, de 12 éves voltam, mikor elkezdtem sminkelni, és fokozatosan egyre több mindent használtam. 14 évesen már egészen jól sminkeltem szerintem, akkorra már megtanultam mit hogy kell használni, és addigra már mindent kipróbáltam. De a hétköznapokban szolidan sminkeltem, és most sem viszem túlzásba egyáltalán.

Anyukám akkoriban nem sminkelt, utánam kezdte el inkább. :D De ő még annyira sem szokta kisminkelni magát, mint én.

2016. aug. 25. 22:57
 14/22 anonim ***** válasza:
100%
Nem kértem engedélyt rá, olyan 13-14 éves korom óta sminkelek. Sose szólt rám miatta.
2016. aug. 27. 16:28
 15/22 anonim ***** válasza:
100%

én 18 éves koromban kezdtem el, akkor még csak ilyen nagyon alap termékeket használtam. mivel már elég idős voltam, nem szólt semmit.

egy szempillaspirált pl biztosan engedett volna. illetve ha pattanásos lett volna az arcbőröm, akkor korrektort is.

szerintem abban az esetben, ha a gyereknek önbizalomhiánya van mondjuk a csúnya, pattanásos arcbőre miatt, akkor simán meg lehet neki engedni, hogy sminkkel segítsen ezen.

2016. aug. 27. 19:00
 16/22 anonim ***** válasza:
100%
Én a középsuli 9-ben kezdtem foglalkozni ilyenekkel, nem szólt ellene. Ált. suliban csak alkalom adtán kentem magam felsőben, nem szólt érte semmit. Elfogadta, hogy kamaszodok és nőcisedek.
2016. aug. 27. 19:05
 17/22 A kérdező kommentje:
Köszi minden választ! Jöhetnek még
2016. aug. 27. 22:59
 18/22 anonim ***** válasza:
100%

16 éves korom előtt egyáltalán nem érdekelt a sminkelés, utána is csak ritkán, leginkább csak szolid vonal a szemceruzával, mert lett egy barátom és neki akartam tetszeni. Anyukámat nem zavarta, megmutogatta, hogyan tudok egyszerű, sima sminkeket készíteni, de nem nagyon hozott lázba. Ő csak szolidan sminkel. Inkább a ruházatom zavarta, akkoriban lázadó korszakom volt a normális öltözködés ellen. :D

18-20 éves korom körül kezdett el jobban érdekelni, amikor többször jártunk el este. Onnantól nyilván nem szólt bele, de utána már YouTube videókat néztem, és azok alapján tanulgattam. Állítólag most már tök jó sminkeket csinálok.:D

25L

2016. aug. 28. 01:01
 19/22 anonim ***** válasza:
100%

Ilyesmibe anyu nem szólt bele, inkább apu volt, aki nem engedte.

Anyu nem sminkelt, de a hétköznapokra a nővérem sem.

7. osztályos koromban kezdtem szedni a szemöldököm ( csúnya, összeérős boszorkány vagyok:D) akkor még szóvá tették, majd 8.-9- osztály körül kezdtem el szemceruzát használni. Akkor is volt 1-2 beszólogatás, aztán ennyiben maradt.

Gimiben, egyetemen alapozóztam is, de ~~ 1,5 éve nem használok, azóta a bőröm sokat javult (magától).

Szóval, szemceruza+ spirál ~~ 13 éves korom óta van használatban. Ezeket, ha csak itthon lazulok is használom ( szemüveges vagyok és eltűnik a szemem, ha nem rajzolom fel :) )

Egyedül a körömlakk az, amit nem igazán engedett apu soha. Mindig megfenyegetett, hogy rácsap kalapáccsal a körmeimre. ( fekete és lila lakkom volt többnyire :D )

2016. aug. 31. 14:03
 20/22 anonim ***** válasza:
100%

Soha! Kb. 15 éves koromban kezdtem, mindig zsebpénzből vettem magamnak. Most 19 éves vagyok, de még mindig beszólogat érte, nem szokta meg. Pedig most már azért szépen megtanultam sminkelni.

A körömlakkot is ellenezték, azt is saját pénzből vetrem. A tamponért is kiabált, arra nagynénémtől kértem mindig pénzt,

Ő soha nem sminkelt. Soha nem engedte volna meg és porig alázott volna, ha ilyet kértem volna tőle. Szerinte egy szempillaspiráltól és tampintól is r.banc lesz egy lány. De ő 60 eves és elmaradott!

Szerintem anyukád nem ilyen!

2016. nov. 13. 20:13
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!